Ο Μάνεσης του Alpha ειρωνεύεται το αίτημα της "Σεισάχθειας".....

Κυριακή πρωί λοιπόν. Ημέρα χαλάρωσης και λέω ο άνθρωπος να δω καμιά ταινία, αποφεύγοντας την ζωντανή ροή της ελληνικής τηλεόρασης και τις ενημερωτικές εκπομπές τύπου Μάνεση στον Alpha. Τελειώνει η ταινία και πριν κλείσω την tv, πέφτω στον Μάνεση που μιλάει με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο!

Και ακούω αυτό τον "αστέρα" (ο θεός να τον κάνει) της ελληνικής τηλεόρασης...
να λέει στον Κούρκουλο ότι κάποιοι θέλουν Σεισάχθεια, και ξεχνάνε τα διακοποδάνεια, τις μεζονέτες, την Μύκονο
και θέλουν διαγραφή.

Στην "Παγκάλεια" λογική "Μαζί τα φάγαμε" ο Μάνεσης χρεώνει την κρίση και την διόγκωση του ιδιωτικού χρέους στον απλό πολίτη και όχι στα Μνημόνια που ανάγκασαν και αυτούς τους μικρομεσαίους που είχαν πάρει δάνεια να μην έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους, είτε γιατί μείωσαν μισθούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, είτε γιατί προτίμησαν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και αυξημένους φόρους και εισφορές, είτε και τα δύο μαζί που είναι και η πιο συχνότερη αιτία. Βέβαια για τους δανειολήπτες του ιδιωτικού τομέα η μεγαλύτερη αιτία είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ που τους εξώθησε το κεφάλαιο που έκανε μαζικότατες απολύσεις.

Βέβαια κάποιος να πει στον Μάνεση και το άλλο... Ότι δεν πήγαμε όλοι Μύκονο, και ότι κάποιοι πήραν δάνεια για λόγους υγείας, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους, κτλ.

Και τέλος σε όλους τους μιντιακούς αλητάμπουρες να πει κάποιος ότι η εξίσωση ενός δανειολήπτη των 50.000 ευρώ λ.χ. με τα αφεντικά τους που φέσωσαν τράπεζες και δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ χρεών είναι χυδαία, προκλητική και δεν θα περάσει έτσι!

* Και εσύ ρε Κούρκουλε που συμφώνησες, όχι άλλο κάρβουνο!

airetikos
Keywords
Τυχαία Θέματα