Κοζάνη: Παραδόθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε με καραμπίνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο κτηνοτρόφος από τον Εράτυρα παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και παρέδωσε και την καραμπίνα του (vid+pics)

Παραδόθηκε, πριν από λίγη ώρα, στους αστυνομικούς ο νεαρός κτηνοτρόφος που είχε εισβάλει νωρίτερα, με την απειλή καραμπίνας, στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων)Κοζάνης.

Ο κτηνοτρόφος από τον Εράτυρα παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα,
καθώς παρέδωσε και την καραμπίνα του και αυτή την ώρα οδηγείται από τους αστυνομικούς για τα περαιτέρω.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της υπηρεσίας Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου, οι εργαζόμενοι γνώριζαν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος είχε έρθει επανειλημμένως στα γραφεία, διεκδικώντας εξισωτική αποζημίωση.

"Ομως", διευκρίνισε η κ.Κουτσογεωργοπούλου, "δεν είχε υποβάλει εμπρόθεσμα κάποιες δηλώσεις που απαιτούνταν για πληρωμή και, παράλληλα, αντιμετώπιζε και άλλα οικονομικά προβλήματα".

"Δεν περίμενε δηλαδή αποζημίωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ" διευκρίνισε η προϊσταμένη της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της εισβολής, μέσα στον Οργανισμό βρισκόταν και κόσμος εκτός από τους υπαλλήλους. Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς τις εξόδους όταν είδαν τον οπλισμένο κτηνοτρόφο και για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο.

Να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουκουλόπουλος, ζήτησε, να μιλήσει ο ίδιος με τον 35χρονο κτηνοτρόφο, μέσω της Διευθύντριας του ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία επέστρεψε από την άδειά της.

Η Αστυνομία πάντως δεν έδωσε ακόμα την άδεια να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς εκτιμά πως πρέπει να γίνει επαφή με τον ειδικό διαπραγματευτή που φτάνει στο σημείο.

Πηγή: Kozanimedia - kozan.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα