Καθησυχαστικός μεν, απαιτητικός δε...

Ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε την Παιανία και μίλησε στους παίκτες της ομάδας.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στη βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού με τον Βόλο, αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Αχιλλέα Μπέο, ζητώντας τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές του.

Επίσης, έδωσε εξηγήσεις σε όσους ποδοσφαιριστές ζήτησαν να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά μίλησε και σε αυτούς που ακούγεται πως θα παραχωρηθούν...
Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, μια και ο Αργεντινός έχει
παράπονα αφού διάβασε δημοσιεύματα που αναφέρουν την μείωση των αποδοχών του κατά 40% εάν αποφασίσει να μείνει. Ο Γόντικας είπε στον αριστερό μεσοεπιθετικό πως δεν πρέπει να τον ανησυχεί κάτι τέτοιο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκος σκέφτεται να τον πουλήσει λόγω της οικονομικής στενότητας που θα υπάρξει, αλλά το συμβόλαιό του θα μείνει ως έχει. Άλλωστε, δεν γίνεται να μειωθεί αφού με το νέο σύστημα της εφορίας, εάν γίνονταν το… ψαλίδι, Παναθηναϊκός θα πλήρωνε περισσότερα.

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος τους ζήτησε να μην ασχολούνται με όσα γράφονται, αφού πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι αν κάτι δεν πάει καλά και μετά θα το διαβάσουν στα Μέσα.

Τέλος, μιλώντας στους αρχηγούς της ομάδας τους συνέστησε την προσοχή. Το ζήτημα για όλους, όπως είπε ο Γόντικας, είναι οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να τα δώσουν όλα για να τερματίσει ο Παναθηναϊκός στην πρώτη θέση των πλέι οφ και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
http://www.sport-fm.gr/article/470298
Keywords
Τυχαία Θέματα