Κατασκοπεύουν τον Μήτρογλου

Με σκάουτς από πολλούς σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκης στο ματς της Ελλάδας με την Σλοβακία. Τα βλέμματα στραμμένα στον Κώστα Μήτρογλου...

Η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η καλύτερη στην καριέρα το Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος σε συλλογικό επίπεδο μετρά 12 γκολ με τέσσερα χατ τρικ!

Εκείνο στην Ευρώπη απέναντι
στην Άντερλεχτ μάλιστα έκανε το γύρο της Ευρώπης και ήδη το όνομα του 25άχρονου άσου βρίσκεται ψηλά στη λίστα αρκετών συλλόγων.

Την Παρασκευή στο Καραϊσκάκης και την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με εκείνη της Σλοβακίας θα βρεθούν αρκετοί σκάουτς από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, που έχουν σκοπό να δουν εν δράσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Για τον Μήτρογλου υπήρξε πρόταση το καλοκαίρι που μας πέρασε από σύλλογο της Βόρειας Ευρώπης η οποία και απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τελευταία ο διεθνής φορ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών γερμανικών συλλόγων και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και τον Γενάρη.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μήτρογλου πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκ. ευρώ, ένα ποσό διόλου απαγορευτικό για τα μεγάλα κλαμπ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα