«Χτενίζει» τα μοναστήρια η Αντιτρομοκρατική για οπλισμό

Το μεγάλο στοίχημα για την Αντιτρομοκρατική είναι πλέον η ανεύρεση του οπλισμού, που όπως προκύπτει από καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, έχει στη διάθεσή της και κρύβει η Χρυσή Αυγή. Οι έρευνες γίνονται σε κάθε πιθανό σημείο αλλά ακόμη και σε τοποθεσίες υπεράνω... υποψίες...
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έρευνες σε περισσότερα από 20 σημεία. Οι έρευνες εκτός της Αττικής έχουν επεκταθεί σε Στερεά Ελλάδα και
Πελοπόννησο, ενώ αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έχουν πραγματοποιηθεί και σε αρκετά μοναστήρια.

Χαρακτηριστική περίπτωση η χθεσινή αιφνιδιαστική έφοδος που πραγματοποίησαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σε μοναστήρι του Ωρωπού στο πλαίσιο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Όπως είχε προκύψει και από το εισαγγελικό πόρισμα, η λειτουργία της Χρυσής Αυγής στα πρότυπα της εγκληματικής οργάνωσης συνδυάζεται και με κρύπτες όπλων που έχει κρύψει η Χρυσή Αυγή σε άγνωστη τοποθεσία. Η εν λόγω έρευνα πάντως αποφασίστηκε έπειτα από καταγγελία σχετικά με το συγκεκριμένο μοναστήρι του Ωρωπού.

Τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνταν κυρίως για τις στρατιωτικού τύπου εκπαιδεύσεις των μελών της Χ.Α. Ωστόσο, από την έρευνα δεν βρέθηκε τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής «χτενίζουν» σημεία που έχουν κριθεί ως πιθανές κρύπτες του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε, ότι ιδιαίτερα «διαφωτιστικός» ήταν στην κατάθεσή του ο προστατευόμενος μάρτυρας Δ', ο οποίος αναφέρθηκε στο οπλοστάσιο του κόμματος, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει κάθε καταγγελία που δέχεται σχετικά με την υπόθεση και τα όπλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα