ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Εχθές Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 μπορέσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ( ΔΠΧ ) όπου ως γνωστόν έχουμε καταθέσει προσφυγή κατ’ άρθρον 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του ΓΑΠ και όσων τον στηρίζουν ( το οποίο συμπεριλαμβάνει και την τωρινή κατοχική κυβέρνηση παπαδήμου και την τρόϊκα και άλλους ) για να .............δούμε
την πορεία της υπόθεσης.

Η πάγια τακτική του ΔΠΧ είναι να μην δίνει ο τηλεφωνητής πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος τμήματος του, και ιδιαιτέρως όχι του γραφείου του εισαγγελέα. Αυτό προσπάθησε στην αρχή να το κάνει και στην δική μας περίπτωση. Όταν όμως ελάχιστος αριθμός συνΕλλήνων μας της Ομογένειας και φιλελλήνων από Αμερική και Χάγη πίεσαν το δικαστήριο να δώσει πληροφορίες αμέσως, εντός 24ώρου από τις πιέσεις όχι μόνο μας δόθηκε πρόσβαση σε στέλεχος του γραφείου του εισαγγελέα ( office of the prosecutor ) αλλά και ορισμένες βασικές πληροφορίες που μας έδωσαν βασική ιδέα του πώς δουλεύει και πώς επιλέγει προτεραιότητα το συγκεκριμένο δικαστήριο : αναλόγως με τις πιέσεις που δέχεται και από πού τις δέχεται αντιδρά.

Μέχρι σήμερα από εμάς τον Ελληνικό Λαό ( δηλαδή τον κάθε ανώνυμο Πολίτη που δεν έχει πρόσβαση στους κυβερνητικούς μηχανισμούς και μάχεται μόνο μέσω της αντίστασης της μη υπακοής σε αντισυνταγματικά φιρμάνια από μία αντισυνταγματική κυβέρνηση ) δεν είχε καθόλου πίεση. Άρα, δεν θεωρεί την κατάσταση στην Ελλάδα ως επείγουσα και σε εμάς μέχρι στιγμής δήλωσε ότι ακόμα επεξεργάζονται και κατηγοριοποιούν την καταγγελία.

Εάν όμως τους δειχθεί με τρόπο αδιαμφισβήτητο ότι ο Ελληνικός Λαός επείγεται διότι βρίσκεται υπό κατάσταση αφανισμού και δεν έχει κανένα μέσο δικαστικής προστασίας, απαιτεί δε από το ΔΠΧ να πράξει σύμφωνα με το καταστατικό του και άμεσα να διατάξει την κλήση προς εξέταση των κατηγορουμένων και των συνεργατών τους, η Χάγη θα ανταποκριθεί διότι η πίεση ενός ολόκληρου Λαού και της οργής που έχει δεν μπορεί παρά να αποτελέσει το απαραίτητο αντίβαρο στις πιέσεις μιας χούφτας υποκριτών κεφαλαιοκρατών που με το πρώτο σημάδι ότι πλέον θα επέλθει η εφαρμογή του 120Σ ούτως ή άλλως θα κάνουν την γνωστή κωλοτούμπα και θα το παίξουν βασιλικότεροι του βασιλέως.

Όταν 5 άτομα πιέζοντας εξαναγκάζουν να δοθεί πρόσβαση στο ‘άδυτο’ του γραφείου του εισαγγελέα, τί θα κάνουν 500 επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ; τί θα κάνει με 5.000 ; τί θα κάνει με 500.000, με 1.000.000 ; με 5.000.000.

Έχει έρθει η ώρα ως Ελληνικός Λαός με μία αντίσταση και κίνηση που δεν διαλύεται με δακρυγόνα ούτε καταστέλλεται με ξύλο ούτε μπορεί να ποινικοποιηθεί / επισύρει κυρώσεις στο παραμικρό να δείξουμε ότι απαιτούμε την σύλληψη όλων αυτών των εγκληματιών και των συνεργατών τους που επιθυμούν τον θάνατο τον δικό μας και αυτόν των παιδιών μας και των γονέων μας και θα το πετύχουμε πάση θυσία.

Εφ’ όσον έχουμε προδότες στην εξουσία το ΟΧΙ θα το πούμε εμείς ο Ελληνικός Λαός όπως ούτως ή άλλως ανέ
Keywords
Τυχαία Θέματα