Η κοπέλα που μάγεψε με την φωνή τους στο «The voice»

Η 16χρονη Αρετή είναι ίσως η μοναδική διαγωνιζόμενη που της είπαν τόσο καλά λόγια καθώς και συγκλόνισε με την ερμηνεία και το μέταλλο της φωνής της. Η Αρετή ανέβηκε στην….
σκηνή και τραγούδησε το «Let Her Go» και γύρισαν ο Μιχάλης και η Δέσποινα. Όλοι οι κριτές συγκλονίστηκαν από την ερμηνεία της και όλοι της είπαν να πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει μουσική σε κάποιο κολλέγιο γιατί έχει χάρισμα στη φωνή της.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή που βούρκωσε από την ερμηνεία της 16χρονης: «Ήρθες στο κόσμο με αυτή την αποστολή, είσαι γεννημένη γι αυτό το πράγμα, είσαι το
The Voice» και συμπλήρωσε «υποκλίνομαι στην φωνή σου και να χαίρεσαι το δώρο που σου έδωσε ο Θεός».
Τον λόγο πήρε ο Μιχάλης που είπε: «Από όλους όσους έχω ακούσει είσαι η μοναδική φωνή που με έχει κάνει να ανατριχιάσω μέχρι και αυτή τη στιγμή». Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει στην 16χρονη ότι με όποιον και να επιλέξει να πάει, αυτός και η Δέσποινα θα νιώθουν υποδεέστεροι απέναντι στην δική της φωνή.

Τελικά η 16χρονη Αρετή επέλεξε να πάει στην ομάδα του Μιχάλη και ο ίδιος της είπε ότι το πρώτο της single θα της το κάνει δώρο με πολύ αγάπη.

Η χαρισματική νεαρή βγήκε έξω και οι δικοί της, της έδωσαν μία μεγάλη αγκαλιά ενώ σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πώς αισθάνεται η ίδια είπε «πολύ χαρούμενη, αγχωμένη βέβαια αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα