Ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε όλοι σε ένα μεταίχμιο.

Είναι σαφές ότι το μεταίχμιο αυτό είναι ιστορικό.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για την αέναη διελκυστίνδα ανάμεσα στους Πολίτες και στα παράσιτα, όπως και να ονομάζονται αυτά, από ευγενείς μέχρι κομματόσκυλα.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι σε αυτήν την προεκλογική περίοδο εκλογών που για ακόμα μία φορά είναι φαύλες και στημένες, βρίθουν νοθείας και αδιαφάνειας/παρανομίας και........ ως εκ τούτου είναι και αυτές
αντισυνταγματικές και άκυρες, αυτό που προσπαθούν να εξαλείψουν και αυτό που προσπαθούν να πετύχουν δεν είναι ούτε το περασμένο εκλογικό αποτέλεσμα ούτε το να αναδείξουν τον κάθε Τσίπρα, Σαμαρά ή όποιο άλλο γελοίο πιστεύουν ότι θα τοποθετήσουν στην θέση της δυναστείας Παπανδρέου.

Αυτό που θέλουν να σε κάνουν να ξεχάσεις είναι ότι έχεις φτάσει μία ανάσα από το να έχεις εσύ την εξουσία στα χέρια σου και να είσαι για πρώτη φορά στα χρονικά εσύ ο πραγματικός Κυρίαρχος, ακριβώς όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.

Αυτό που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα είναι να άρεις το χρίσμα του δικτάτορα από όλους αυτούς τους άχρηστους και ανεπάγγελτους που θα πεθάνουν από την πείνα εάν δεν τους αφήσεις να σου πίνουν το αίμα και να σου κλέβουν το βιός, λέγοντας σου ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα από εσένα πώς να προδιαγράψουν ανεξίτηλα το δικό σου μέλλον για να εξασφαλίσουν το δικό τους.

Αυτό το πέτυχες διότι δεν έδωσες και δεν επέτρεψες να δοθεί ακόμα και με την νοθεία που πήγε σύννεφο αυτοδυναμία σε κανέναν. Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να υπάρξει η κοινοβουλευτική δικτατορία της μεταπολίτευσης, αυτή η ασυδοσία υπερεξουσίας και ουσιαστικής ακύρωσης της λειτουργίας του Συνταγματικού οργάνου που οφείλει να είναι η Βουλή, και η οποία ευθύνεται για το ότι έχουμε γεμίσει διεφθαρμένους κρατικοδίαιτους γόνους και σόγια ολόκληρα κομματόσκυλων που η μόνη τους καριέρα είναι στο να κρατούν τους δικούς τους υπεράνω του νόμου και να αφαιμάζουν με κάθε τρόπο εσένα και εμένα.

Αυτό λοιπόν που προσπαθούν κυριολεκτικά να σου ξαναφορέσουν με αυτές τις εκλογές είναι μία ακόμα μεταπολίτευση με έναν δήθεν ‘αντιστασιακό’ κομματόσκυλο ο οποίος είναι κακέκτυπο των προηγούμενων κομματόσκυλων που καθαίρεσες, και ήδη σου έχει δείξει δείγματα φαυλότητας και μη θέλησης προστασίας του Λαού ούτε καν ενώπιον εγκλημάτων, πόσο μάλλον σε σχέση με μακροχρόνιες πολιτικές και σχεδιασμούς.

Αν ο οποιοσδήποτε επίδοξος ‘ηγέτης’, χρόνιος θαμώνας της βουλής αυτής που αντί για Βουλή είναι οίκος ανοχής και βρετανικού τύπου λέσχη/κλαμπ ‘ευπατρίδων’ ελληνοφώνων ελλαδιτών, δεν έχει κάνει έστω και τα τυπικά ( π.χ. να μαζέψει τριάντα βουλευτές για να κάνει προώθηση όλων των μηνύσεων Εσχάτης Προδοσίας και όχι μόνο, να απαιτήσει Δημοψηφίσματα, κλπ ) αλλά έχει πλήρως προστατέψει όλη την κλίκα στην οποία υποτίθεται ότι είναι ‘αντί’, ήδη έχει τρέξει στους αλλοδαπούς προστάτες των επιτετραμμένων πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα