Γιατί και ποιοι επιτέθηκαν, άδικα, στον Αρκά!

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου "πειράχτηκαν" από την σάτιρα του γνωστού σε όλους μας Αρκά και τον απείλησαν με κακοηθή σχόλια.
Ο σκιτσογράφος που μας έχει προσφέρει αφθονο γέλιο και εύστοχα σχόλια μέσω των κόμικ του, πάντα σατύριζε την πολιτική εξουσία και την κυρίαρχη τάξη πραγμάτων. Αυτό έκανε και τώρα καυτηριάζοντας τις διαπραγματεύσεις.Λόγω της επίθεσης που δέχτηκε ο Αρκάς ανέστειλε την λειτουργία της σελίδας του στο Facebook ενώ τα σκίτσα που είχαν δημοσσιευτεί "κατέβηκαν"...«Με εντολή του Αρκα
η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής» αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.Σε άλλη ανάρτηση τονίζεται: «Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. »Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».\alfavita.gr
Κάναμε μία μικρή έρευνα να βρούμε τα περίφημα σχόλια, που φέρονται να ήταν απειλητικά και προερχόντουσαν από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ..Βρήκαμε όντως κάποια σχόλια από πραγματικούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που υβριστικά δεν ήταν σίγουρα, και το μόνο που μπορούμε να τους καταλογίσουμε είναι έλλειψη χιούμορ και μη ανοχής στην σάτιρα, που είναι κακό!

Και μετά, βρήκαμε τα όντως απειλητικά σχόλια ή κάποια από αυτά τουλάχιστον, και αηδιάσαμε......

Ο κύριος "Uriel", όντως εμφανίζεται υποστηρικτής της σημερινής κυβέρνησης, αλλά........Μιλάμε για όψιμο υποστηρικτή, με τουλάχιστον δεξιές τοποθετήσεις στο παρελθόν. Τον βρίσκουμε να συντονίζεται διαδικτυακά με το κίνημα "ΥΠΕΡΒΑΣΗ", το οποίο καμία σχέση δεν είχε ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα είχε αποτελέσει στόχος τους.....Ο υβριστής-σχολιαστής, αφού πριν τις εκλογές φλέρταρε με τους ΑΝΕΛ, σήμερα παρουσιάζεται συριζαίος, ενώ μιλάμε εντελώς για φορέα ακροδεξιών λογικών!
Κανένας πραγματικός αριστερός δεν θα έκανε επίθεση στον Αρκά, για ένα ή περισσότερα σκίτσα! Οι διάφοροι όψιμοι υποστηρικτές, που είδαν εξουσία και ορέγονται ρουσφέτια, να σταματήσουν να προσφέρουν τέτοιες "υπηρεσίες" στην κυβέρνηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα