ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣτΕ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτησηακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαμε εγώ και η κόρη μου,μαζί με πολλούς άλλους συνΈλληνες, κυρίως για να ακούσουμε τις αιτιάσεις τουδημοσίου, αφού οι πολύ βάσιμες και ουσιαστικά ακατάρριπτες θέσεις τωνπροσφευγόντων ήταν ήδη γνωστές. Και ο λόγος που είχε ενδιαφέρον η τοποθέτησηκαι αιτίαση του δημοσίου ήταν διότι
στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τααδικαιολόγητα ήταν μαθηματικά σίγουρο ότι θα έλεγαν και πραγματικές βλέψεις καιστόχους της δοσιλογικής διορισμένης κυβέρνησης, την οποία ανερυθρίαστα είχαν τοθράσος να έρθουν να εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι αυτοί. Δικηγόροι που σημειωτέονπληρώνουμε εμείς αδρότατα για να δίνουν κάλυψη στους κατά συρροή έσχατουςπροδότες, δηλωσίες, δοσιλόγους και εγκληματίες δολοφόνους του κοινού ποινικούδικαίου που καπηλεύονται τους .......Θεσμούς μας και ασελγούν στην Δημοκρατία μας.

Και βεβαίως τα ‘μαργαριτάρια’ βγήκαν, γιατί κανέναςεγκληματίας δεν μπορεί να αποκρύψει τονλόγο και απώτερο σκοπό πίσω από το έγκλημα του όταν στριμωχθεί στην γωνία. Καισε αυτή την περίπτωση ομολογουμένως τόσο οι εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων( Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Καλαμάτας ) όσο και των δήμων και συνδικαλιστικώνφορέων και συλλόγων καθώς και ιδιωτών έκαναν εξαιρετική δουλειά, παρ’ όλο πουστην μέχρι τώρα πείρα μου σχετικά με άλλα ζωτικότατα θέματα που αφορούν τονΕλληνικό Λαό, είχα διαπιστώσει το αντίθετο.
Η εξαιρετική αυτή επίδοση των δικηγόρων κατά του χαρατσιού (μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Π. Παυλόπουλος, ο οποίος μάλιστααγόρευσε ) καταδεικνύει δύο πράγματα εξ ίσου αναντίρρητα και σαφή : αφ’ ενός, ότι επί του θέματος του χαρατσιούτης ΔΕΗ παίζεται το bras de fer ανάμεσαστον Ελληνικό Λαό και τους απανταχού δοσιλόγους και αφ’ ετέρου, ότι επειδή ο Ελληνικός Λαός ήδη έχει επιδείξει μίατεράστια δύναμη η οποία φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να εκφραστεί, ο κάθεένας που θέλει να αποσοβήσει το στίγμα του λαμόγιου / προδότη, να χριστείαντιστασιακός και / ή σύμμαχος του Ελληνικού Λαού ώστε να έχει ζωή και μέλλονστην νέα εποχή ( που ΔΕΝ θα είναι η Νέα Τάξη ), έχει σπεύσει να δηλώσει ενεργά( είτε επιφανειακά είτε όχι ) αντίθεση στο χαράτσι αυτό. Αυτό το βλέπουμε τόσο στοθέμα της επικοινωνιακής πολιτικής του αρχηγού της ΓΕΝΟΠ Φωτόπουλου ( ο οποίος παρευρισκόταν στην δίκηαλλά δεν παρέστη, έκανε όμως την παρουσία του γνωστή και αισθητή ) όσο και στηνεπιλογή του Π. Παυλόπουλου ( ο οποίος είναι και πολιτικός και κατ’ ουσίανκυβερνητικός και πρωτεργάτης της τωρινής κατάστασης ως μέλος της κυβέρνησηςΚαραμανλή και της στήριξης τηςτωρινής διορισμένης και μη εκλεγμένηςπραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου μέσω του κόμματος του και του αρχηγού του/ ψήφου του ) που αντικειμενικά ήταν υψηλής ποιότητος για τα δεδομένα των Ελληνικώνδικαστηρίων.
Δεν θα υπεισέλθω παραπάνω στις αγορεύσεις των προσφευγόντωνδιότι το περιεχόμενο αυτών εύκολα ανευρίσκεται με μία απλή ανάγνωση τωνπροσφυγών τους. Εκεί που πρόκειται να εστιάσω είναι στο τ
Keywords
Τυχαία Θέματα