Ελπίζει σε πρόκριση - Η Αλβανία έχει ακόμα 56% πιθανότητες

Η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τις 24 ομάδες στην τελική φάση, έφερε αρκετές αλλαγές, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν οι ομάδες κάθε αγώνα. Το μεγαλύτερο μπέρδεμα πάντως προέκυψε με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.
Εκτός από τις πρώτες δύο θέσεις κάθε ομίλου, την πρόκριση...
στην επόμενη φάση θα πάρουν και τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στην 3η των ομίλων τους.Η ειδική βαθμολογία που διαμορφώνεται δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν των γκρουπ.Πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί, δεύτερο η διαφορά τερμάτων και τρίτο η καλύτερη επίθεση.Αυτή την στιγμή
λοιπόν και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική σε τέσσερις ομίλους, η ειδική βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Πριν πάντως ξεκινήσει η διοργάνωση, μια εταιρεία στατιστικής έρευνας, ανέλυσε τις πιθανότητες που θα είχε κάθε ομάδα, ανάλογα με τους βαθμούς που θα συγκέντρωνε αλλά και με τη διαφορά τερμάτων με την οποία θα ολοκλήρωνε τον όμιλο.Αυτό που γίνετι ξεκάθαρο από τον πίνακα, είναι πως η Αλβανία αν δεν είχε δεχθεί το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Γάλλους, θα είχε σχεδόν 20% περισσότερες πιθανότητες να πάρει το ένα εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση. Πάντως ακόμη κι έτσι, οι Αλβανοί εξακολουθούν να ελπίζουν με ένα ποσοστό 56%.
Keywords
Τυχαία Θέματα