Κρίση εν ώρα πτήσης έπαθε γνωστή ηθοποιός (ΕΙΚΟΝEΣ)

13:12 21/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε φορείο έβγαλαν από την πτήση την ηθοποιό Σάλμα Μπλερ έπειτα από κρίση που έπαθε εν ώρα πτήσης. Η ηθοποιός φημολογείται ότι έπαιρνε χάπια ενώ ήπιε αλκοόλ στο αεροσκάφος με αποτέλεσμα να αρχίσει να παραληρεί.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, η Μπλερ καθόταν στην πρώτη θέση όπου απολάμβανε ένα ποτήρι κρασί όταν άρχισε να κλαίει και να φωνάζει, κατηγορώντας έναν άνδρα τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε. «Μου καίει τα γεννητικά όργανα, δεν με αφήνει να φάω ή να πιω, με χτυπά, θέλει να με σκοτώσει», έλεγε.

We're leaving on a jet plane. Dad is already asleep. Not for long. Bwahahahha . #fathersdayweekend

A photo posted by Selma Blair (@therealselmablair) on Jun 16, 2016 at 1:46pm PDT

Δύο νοσοκόμες που επέβαιναν στο αεροπλάνο πλησίασαν να εξετάσουν τη 43χρονη ηθοποιό κι έψαξαν στις αποσκευές της όπου ανακάυψαν τα χάπια, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τι είδους χάπια ήταν

Μόλς το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες, μέλη ιατρικής ομάδας εισήλθαν στο αεροσκάφος για να εξετάσουν την ηθοποιό και τελικά την απομάκρυναν με φορείο.

Η Σέλμα Μπλερ ταξίδευε με τον τετράχρονο γιο της Άρθουρ και επέστρεφαν από το Μεξικό όπου επισκέφθηκαν τον πατέρα του παιδιού για τη Γιορτή του Πατέρα. Ωστόσο, τη Δευτέρα ο τετράχρονος γιος της ταξίδευε με τον πατέρα του σύμφωνα με φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram εκείνος, με ένδειξη τοποθεσίας το Κανκούν.

On our way back from Fathers Day in Mexico. #arthursaintbleick

A photo posted by Jason Bleick (@jasonbleick) on Jun 20, 2016 at 10:17am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα