Ελεος πια!!!!!

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Ήρθε σε συνταξιούχο 84 χρ. και δεύτερο πακέτο ΦόρουΑλληλεγγύης, 956 ευρό, για το 2011 εφάπαξ. (τα οποία χρήματα, εγώ δεν πιστεύωότι πάνε στους φτωχούς, αλλά σε άλλους λογαριασμούς.
Αυτό είναι έξτρα φόρος, για το ίδιο πράγμα, για τοοποίο του γίνονται κάθε μήνα κρατήσεις, από την σύνταξή του.
Καλά θα κάνουν λοιπόν, όλοι αυτοί οιάχρηστοι-σκουπιδοτενεκέδες, πού διευθύνουν και είναι σύμβουλοι, του Υπουργείουοικονομικών, αντί να στέλνουν έτσι νούμερα, στον κόσμο, να τα παίρνουν και απόεκεί που τα ......χρωστάνε.

Όχι στους μεγάλο οφειλέτες γιατί εξαρτώνται
οικονομικάαπό αυτούς, και στους ίδιους, (που στο κάτω κάτω, τα έχουν κλέψει), να κάνουντα στραβά μάτια.
Γιατί δεν έχουμε δει καμία μείωση, ούτε στους παχυλούςμισθούς τους, ούτε στο προσωπικό της βουλής και των υπουργών, (ο θεός να τουςκάνει), ούτε στα προνόμιά τους.
Ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς, κωφεύουν, με τηνδικαιολογία ότι τα δίνουν στο κόμμα, αλλά κτίζουν βίλες στην Εκάλη των90.000.000 δρχ. Τότε.
Ο Σαχινίδης κάποτε, παραδέχτηκε την ήτα τηςοικονομικής πολιτικής του, αλλά και στην θέση του παραμένει και από ότιφαίνεται, δεν έμαθε από την αποτυχία του.
Τι περιμένει? να καταστρέψει τελείως την χώρα και τονκόσμο, για να τα μαζέψει και να φύγει????
Όσο για τον Βενιζέλο, μπορεί να είναι ένας καλόςσυνταγματολόγος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με την οικονομία????
Και τέλος πάντων, δεν μπορούν να βρουν, μία φόρμουλασυνεννόησης, με τους μικρό-λογιστές της Τρόικας, για λιγότερους φόρους???? Τόσοανικανότητα πια????
Και εάν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, είναι γιατί όλοιαυτοί, (οι ντόπιοι δήθεν πολιτικοί), λειτουργούσαν και συνεχίζουν ναλειτουργούν, με την λογική του όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και δυστυχώςλειτουργούν, με όλη την προχειρότητα που μπορούν να διαθέσουν, γιατί είναιάσχετοι οι άνθρωποι.
Και επί τέλους δεν χρειάζεται να είναι κανείς,οικονομολόγος ή φιλόσοφος για να καταλάβει, ότι με μυώσεις μισθών καισυντάξεων, από την μία και απανωτά διπλά, τριπλά, τετραπλά, κ.λ.π. χαράτσια δενσώζεται η οικονομία μιας χώρας, ούτε ανακάμπτει, παρά μπαίνει περισσότερο στηνύφεση.
Έλεος πια, με το γλείψιμο προς την Χιτλερική Γερμανία.
Εάν είναι να πάρουμε το δάνειο και το μισό να τοκάνουμε όπλα από αυτήν την χώρα, με αυτή τη σιχαμένη πολιτικό και μετά ναχρωστάμε και όλο το ποσό, τότε καλύτερα να μην τα πάρουμε καθόλου και νατελειώνει το θέμα.
Γιατί με τους δικούς μας ανίκανους πολιτικούς, εκείπου μας χρωστούσανε θα μας πάρουν και το βόδι.
Γιατί δεν ακούγεται τίποτα πια, ούτε για τα πολεμικάδάνεια, ούτε για τις πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά ούτε και για τα πρόστιμα πουθα έπρεπε να μας πληρώσουν από την Simens.
Τι έγινε, (εκτός από τους αναίσθητους, κλέφτες Έλληνεςπολιτικούς, ο θεός να τους κάνει, που τους πλουτίσαμε), εμείς οι βλάκες, θαπλουτίσουμε τώρα και την Γερμανία, δεν πάει πολύ????????? Δηλαδή φτωχέ ελέησέμε να μην σου μοιάσω και από την άλλη, να ακούμε και τα σχόλια????
Αλλά φαίνεται, ότι μάλ
Keywords
Τυχαία Θέματα