Εκτός στοιχηματισμού πλέον η πρωτια ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Διαφορά πάνω από 6% για ΣΥΡΙΖΑ λένε οι μπουκ!

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις στο Ελλαδιστάν, εδώ και χρόνια δεν λένε την αλήθεια, και οι ίδιες οι διαπλεκόμενες δημοσκοπικές εταιρίες με τα αποτελέσματα που παρουσιάζουν προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη!

Μεγάλη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα...
, ιδιοκτησίας μεγαλοδιαπλεκομένου παράγοντα όμως δεν έχει σκοπό να χάσει τα λεφτά της, και έτσι δίνει μία εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Έτσι από το σημερινό
της κουπόνι έχουμε:

1. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, επί της ουσίας κλείδωσε και τυπικά. Η απόδοση 1,05 είναι απαγορευτική για αντίθετο στοιχηματισμό.
2. Ο Αλέξης Τσίπρας με πολύ χαμηλή απόδοση, 1,22 θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.
3. Με απόδοση 1,8 η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι πάνω από 4,5% υπέρ του πρώτου, πιο απίθανη μικρότερη διαφορά. (Συμβουλή μας παίξτε το 1,8, γιατί θα το ρίξουν τις επόμενες μέρες)
4. Η στοιχηματική εταιρία θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο πιθανό να υπερβεί το ποσοστό 33,75% (1,75 έναντι 2), ενώ πιο πιθανό θεωρεί ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα υπερβεί το 28,5%, άρα η διαφορά θα είναι παραπάνω από 5,5 τουλάχιστον!
5. Τρίτο κόμμα πιο πιθανό για τους μπουκ θα είναι η Χρυσή Αυγή με απόδοση 1,95 ενώ το Ποτάμι με 2,1 δεν είναι απίθανο να το καταφέρει (δεν χώραγε σε εικόνα μας), ενώ οι φασίστες φαντάζει ότι μπορούν να πάρουν πάνω από 6,6%, ενώ και το Ποτάμι υπερβαίνει το 6%.
6. Το ΚΚΕ το αναμένουν γύρω το 5%, ενώ με 1,75 θεωρούν πιο πιθανό το ΠΑΣΟΚ να πέσει κάτω από το 4,25%, ενώ οι μπουκ επιμένουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα τα καταφέρουν να μπουν στην βουλή(με επιφύλαξη θα ποντάραμε στην είσοδο των ΑΝΕΛ)!
Keywords
Τυχαία Θέματα