Δύο από Σεγούντα, ένα από Αργεντινή

Ξεκίνημα απ’ την τοπική μονομαχία της Καταλονίας ανάμεσα στη Ρέους και την Μπαρτσελόνα Β’. Δύο ομάδες που έχουν από τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αμφότερες δεν πείθουν με την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια. Είναι τοπική μονομαχία της Καταλονίας και αν λάβουμε υπόψη μας, ότι η Ρέους...
έχει τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες και η Μπαρτσελόνα Β’ τις περισσότερες εκτός έδρας, τότε μάλλον, η ισοπαλία του 3.10 στον Stoiximan αξίζει ένα ποντάρισμα.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Βαγιεκάνο κόντρα στη Γρανάδα. Κόντρα δύο ομάδων που έχουν
στόχο την άνοδο στην Πριμέρα. Δεν υπάρχει καμία αξία στον άσσο, η Γρανάδα έρχεται από μεγάλη νίκη ψυχολογίας επί της πρωτοπόρου της Σεγούντα και τελευταία χάνει πολύ δύσκολα. Με έφεση στο σκοράρισμα αμφότερες, το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 στον Stoiximan αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση στην Μπαχία Μπλάνκα, ανάμεσα στην Ολίμπο και την Τσακαρίτα. Νέο «εξάποντο» για την Ολίμπο, στο πρώτο απέτυχε και ηττήθηκε εύκολα απ’ τη Βελέζ, δεν έχει περιθώρια, πρέπει να κερδίσει στο δεύτερο την Τσακαρίτα, η οποία ταξίδεψε στην Μπαχία Μπλάνκα με πολλές απουσίες και δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.25 στον Stoiximan.
Keywords
Τυχαία Θέματα