Αποκάλυψη: Το τελευταίο ακίνητο του Τράγκα ήταν στο Μπέβερλι Χιλς....


Το Μπέβερλι Χιλς θεωρείται ένα από τα πιο αριστοκρατικά προάστια του Λος Αντζελες, το φθηνότερο ενοίκιο δεν πέφτει κάτω από 2.000 δολάρια, ενώ η αγορά κατοικίας μπορεί να φτάσει τα 200.000.000 εάν μιλάμε για την περίφημη Playboy Μansion του Χιου Χέφνερ...


Ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε κάτι σαφώς πιο λιτό, ένα διαμέρισμα 250 τ.μ. σε ένα συγκρότημα που βρίσκεται τρία μόλις τετράγωνα μακριά από τη διάσημη και πολύβουη Rodeo
Drive.
Ηταν η τελευταία αγορά ακινήτου που πραγματοποίησε ο εκδότης-δημοσιογράφος στις Ηνωμένες Πολιτείες και έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ».

Το δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» στις 22/10/2023
Στο πρώτο υπάρχει η ιδιόχειρη υπογραφή του, ενώ στο δεύτερο φιγουράρει αυτή του δικηγόρου Τάσου Παρδάλη, στενού του φίλου, που ήταν ο δικηγόρος του στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για τον Ελληνα ομογενή που, σύμφωνα με όλα τα έως τώρα στοιχεία, μέσω της νομικής φίρμας Pardalis & Nohavica στην οποία είναι εταίρος, εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που η Μαρία Καρρά όρισε μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα διαχειριστή για όλα τα ακίνητα της κληρονομιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ακίνητα για κάποια από τα οποία αρνιόταν μέχρι τώρα την ύπαρξή τους και δήλωνε άγνοια όταν τη ρωτούσαν οι εκτιμητές της κληρονομιάς που όρισε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου να τους δώσει λεπτομέρειες.
Ουσιαστικά φέρεται να «έκρυβε» ακίνητα όπως αυτό στο Μπέβερλι Χιλς και στο Μαϊάμι, θέλοντας να μείνουν έξω από την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα, κάτι που αντιλήφθηκε ο γιος του Γιάννης μετά τις συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές της Μαρίας Καρρά.

Το διαμέρισμα των 250 τ.μ., που αγοράστηκε το 2019 έναντι $1.4 εκατ. και σήμερα κοστολογείται στα $2 εκατ., βρίσκεται σε ένα συγκρότημα τρία μόλις τετράγωνα μακριά από τη διάσημη Rodeo Drive. Κατασκευάστηκε το 1985 και ανακαινίστηκε ριζικά πριν από λίγα χρόνια
Η luxury κατοικία
Το τελευταίο «πετράδι» στη real estate κορόνα του Γιώργου Τράγκα που έφτασε να αριθμεί περί τα δεκαεπτά ακίνητα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική βρίσκεται σε μια πολύ κεντρική λεωφόρο του Μπέβερλι Χιλς.

Είναι μια ανάσα από το West Hollywood και τη Rodeo Drive, στο νούμερο 235 της λεωφόρου Reeves, στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών VIP Reeves. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε το 1985 και υπέστη ριζική ανακαίνιση πριν από λίγα χρόνια, όταν τα πατώματα στα διαμερίσματα «ντύθηκαν» με ξύλο, τοποθετήθηκαν πάγκοι από γρανίτη στις κουζίνες, ενώ μπήκαν και κρυφοί φωτισμοί.
Ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε ένα διαμέρισμα 250 τ.μ. έπειτα από ενδελεχή έρευνα αγοράς, το deal κλείστηκε στο 1.400.000 δολάρια και αγοράστηκε από την εταιρεία Hill View LLC που ανήκε στον Γιώργο Τράγκα.
Για να διαβασετε ολόκληρο το κείμενο, πατηστε ΕΔΩ
πηγη protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα