Ανακουφιστική Αερ(ι)οκίνηση της Οικονομίας



Κώστα Δημ. Χρονόπουλου ( Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Ο διαβόητος φόρος ΕΝΦΙΑ είναι: Αντισυνταγματικός, παράνομος, ληστρικός, ανήθικος, άδικος, απαράδεκτος, εξοντωτικός κεφαλικός φόρος για τους φόρου υποτελείς υπηκόους, (λαϊκά) νταβατζιλίκι που καταβάλλεται υποχρεωτικά στους ντόπιους και ξένους νταβατζήδες /αγαπητικούς. Καταστρατηγείται βάναυσα ο προστάτης της ιδιοκτησίας μας, το Σύνταγμα , από τους παρανομούντες προκλητικά .... νομοθέτες/
θεματοφύλακές του !!!..Αν συνυπολογίσουμε και την άλλη παρανομία που θέλει την μη τήρηση της ανά διετία αναπροσαρμογής- ώστε να εναρμονίζονται με τις αγοραίες/ εμπορικές - των αντικειμενικών αξιών, γίνεται εύληπτο το..... γιατί αρπάζονται, κουρσεύονται , δημεύονται οι περιουσίες μας. Εν μέσω πλέριας; γενικευμένης (και καλοδεχούμενης από τους ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣΙθαγενείς;) παρανομίας παρατηρούνται σημεία και τέρατα, αφού τα πάντα (σχεδόν) φορολογούνται πλέον.
Αυξάνονται - άμεσα ή έμμεσα - φόροι υπό ..... κατάργηση και συμπεριλαμβάνονται όχι μόνον τα χειροπιαστά / υλικά, αλλά και τα άυλα, όπως: βοσκοτόπια, στάνες, κατσάβραχα, γαϊδουράγκαθα, ποτά, τσιγάρα, καύσιμα, τρόφιμα, ΔΕΚΟ, καταλύματα, εστίαση, οικόπεδα, κτισμένα ή άχτιστα, εισοδήματα - καί τα, υποθετικά μελλοντικά : προείσπραξη (;) παιδιά/ τεκμήρια, κ.ο.κ.Δεν γλύτωσε ούτε ο "αέρας" / "δικαίωμα υψούν" των κτηρίων !(Σ.Σ Δεν φορολογήθηκε, ακόμη, ο αναπνεόμενος αέρας , λόγω σκοπιμότητας. Αν παύαμε - εξαιτίας υπερφορολόγησης - να αναπνέουμε θα πεθαίναμε, συνεπώς θα ήταν αδύνατον να συνεχίσουμε να πληρώνουμε φόρους). Αν δεν έτυχε να αποπερατώσεις ή να ξεκινήσεις έναν όροφο για τον οποίο είχες βγάλει άδεια, θα πληρώσεις και για αυτόν , τον ανύπαρκτο , ΕΝΦΙΑ (!). Επιπρόσθετα αν δικαιούσαι - πάνω από αυτόν να χτίσεις έναν ακόμη όροφο, τότε πληρώνεις και για τον "αέρα" του ... αέρα!.....Δηλαδή πληρώνεις για ... δύο "αέρηδες", επειδή κάποιοι αεριτζήδες κρατικοί μανδαρίνοι / αλλοπαρμένα αερικά εννοούν να ..... αερίζονται!.....Η φορολόγηση του αέρα και των αερίων απασχολεί όλο και περισσότερο το Υπουργείο Οικονομικών!. Αν κατορθώσουν να κάνουν την Οικονομία μας .....Αερ(ι)οκίνητη θα σωθούμε, διαφορετικά θα αεροβατούμε .... αλληλοαεριζόμενοι!.....Μεταξύ των πολλών άλλων επαχθών και ποικιλώνυμων φόρων θα φορολογείται (επιπλέον) και η αποχέτευση. Κάτι που θα περιορίσει τη σπατάλη νερού παντού, κυρίως όμως στην τουαλέτα. Το καζανάκι δεν θα το τραβάμε για ψύλλου πήδημα/ για τον καθένα, αλλά αφού πάνε όλα τα μέλη μιας οικογένειας , 7 τουλάχιστον μέρες (!). Νουνεχείς ΚΟΠΡΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ εισηγήθηκαν να μπαίνουν και μηχανάκια ειδικά (όπως γίνεται με τα Α G Β στις τηλεοράσεις ) ώστε να γίνεται ακριβής καταμέτρηση των υγρών και στερεών μας υπολειμμάτων και να διαπιστώνεται /ελέγχεται: - Η παραγωγή (στην πηγή της), επομένως και η φοροδοτική ικανότητα.- Η υπερβολική χρήση /τράβηγμα στο καζανάκι.- Ο αέρας /τα αέρια που παράγονται /εκπέμπονται. Ειδικός μετρητής, τελευταίας τεχνολογίας θα καταγράφει: την "Αεριογόνο παραγωγή".

Συζητούν και την έκδοση "κάρτας Αερίων" (ανάλογης με εκείνης των "καυσαερίων") προκειμένου να πιστοποιείται, ακριβοδίκαια και αντιπροσωπευτικά η καλή ατομική λειτουργία του οργανισμού του φοροδότη (!). Οι δυσκοίλιοι θα έχουν μικροαπαλλαγές/ μικροελαφρύνσεις.

ΥΓ Καθυστερεί η συμμετοχή των ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών του ΣΔΟΕ (τα οποία θα μπαίνουν στα σπίτια και θα οσφραίνονται την δυσοσμία των "αερίων " που παράγονται προκειμένου να αυξάνεται ο φόρος σε όσους δεν φροντίζουν τη δίαιτά τους) επειδή διαφωνούν οι ζωόφιλοι με τους μη ζωόφιλους αξιωματούχους. Πάντως σε 15 χρόνια - μέχρι το 2031- θα απαλλαγούν (όσοι επιζήσουν / αντέξουν) από τον ΈΝΦΙΑ (Σ.Σ Το πιστεύετε;)
Keywords
Τυχαία Θέματα