Αλαλούμ και...γκάφες για το θάνατο του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά

Από το πρωί η είδηση οτι ο καθηγητής Managment του Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής της παράταξης "Κοινωνία Αξιών", Δημήτρης Μπουραντάς έφυγε από τη ζωή προκάλεσε πανικό, κυρίως στον ίδιο και την οικογένειά του καθώς ο διάσημος συγγραφέας είναι ολοζώντανος και χαίρει άκρας υγείας.
Μάλιστα ο ίδιος έγραψε και σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία γνωστοποιεί στους φίλους του οτι.......
δεν πέθανε.
Τη σύγχιση επέτεινε η ανακοίνωση
του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του διακεκριμένου στελέχους της δημοκρατικής παράταξης.
Αρχισε τότε μια παραφιλολογία και η μια γκάφα...διαδέχτηκε την άλλη. Κάποιοι έγραψαν πως αυτός που πέθανε δεν είναι ο καθηγητής αλλά ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Θανάσης Μπουραντάς. Και αυτή η είδηση ειναι αναληθής καθώς ο πρώην νομάρχης Ευβοιας είναι επίσης ολοζώντανος .
Ωστόσο δυστυχώς τη μάχη για τη ζωή έχασε ο Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, 26/05/2013, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για τον δευτερο ξάδελφο του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Για αυτόν έξεδωσε την ανακοίνωση το γραφείο τυπου του κόμματος και όχι για τον καθηγητή - συγγραφέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα