LO.VE. is in the air!

Γράφει ο Τάκης ο Φλού
Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα καιτο μυαλό μας πάει δε ζευγαράκια και καυτά φιλιά. Φυσικά άλλο πάθος υπάρχει σε ένανέο ζευγάρι και άλλο σε αυτό που επαναενώνεται μετά από χωρισμό. Ποιος διαφωνείάλλωστε ότι το «πάθος» της επανένωσης είναι εντονότερο από κάθε άλλο.
Έτσι και η επανένωση του LOβέρδου με τον VEνιζέλο ήταν μέσα στο πάθοςκαι σφραγιστικέ από ένα καυτό φιλί. Το πρόβλημα είναι ότι ...........το πάθος τις περισσότερεςφορές συνοδεύεται από ζημιές, μικρές ή μεγάλες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότιοι «ζημιές» του Βαγγέλη δεν αφορούν βάζα και τασάκια αλλά το μέλλον
της Ελλάδας.

Ο Ανδρέας δεν ήρθε με άδεια χέρια,έφερε και προίκα μαζί του (ξέρει να διαλέγει ο Βενιζέλος) τους βουλευτές που επηρεάζειαλλά και το σύστημα επικοινωνίας που έχει στήσει. Διέλυσε και την λεγόμενη «Τρόικατου ΠΑΣΟΚ», γιατί να κυκλοφορείς με παπάκι όταν μπορείς να κινείσαι με την Porsche; Το επόμενο βήμα (εκτόςαπό το να φέρει τις παντόφλες στον Βαγγελάκη του) είναι να ξεκατιναστεί για πάρτητου με τους πιθανούς αντιπάλους. Έσπευσε να δηλώσει ότι μετά την ψήφιση του αίσχουςκαι τις διαγραφές, δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ εκτός από τον «πασά»του.
Ο Βαγγέλης με άλλο αέρα πλέον βγαίνεικαι μας λέει στα μούτρα μας ότι πρέπει να γίνουμε είλωτες, πρέπει να ξεπουληθούμεσαν κράτος για ένα κομμάτι ψωμί, πρέπει να καταστρέψουμε όλες τις δομές και γκρεμίσουμεκάθε έννοια κοινωνικού κράτους. Και όλα αυτά για το καλό μας!
Γιατί εμείς φταίμε που οι δυο τουςκαι οι όμοιοί τους επί σειρά ετών τα τρώγανε παρέα με Γερμανούς, Γάλλους,Αμερικάνους, Έλληνες (και όχι μόνο) επιχειρηματίες. Και τώρα πρέπει να πεινάσουμεκαι να ξεφτιλιστούμε, για να μην χρεοκοπήσουμε... ή μήπως για να μην χάσουν ταφράγκα τους οι επιχειρηματίες και οι τραπεζίτες που λέγαμε πριν;
Διαβάσατε «κύριοι» τα στοιχείαπου έβγαλε ο κος Βαξεβάνης (από έγγραφα που κατέθεσε η Κατσέλη, αν δεν κάνω λάθος,στην Βουλή) και σύμφωνα με τα οποία έχουμε πρωτογενές ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ πάνω από 800 εκατομμύρια;Και τι σημαίνει αυτό; Ότι αν αύριο δεν μας δανείσουν οι τοκογλύφοι της Ευρώπηςκαι του ΔΝΤ και δεν τους δώσουμε και εμείς δεκάρα για το χρέος, έχουμε πάνω από800 εκατομμύρια για να κινηθεί το κράτος.
Και μιας και ανέφερα την Κατσέλη,ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι. Τον Οκτώβριο την διέγραψαν επειδή καταψήφισε ένα άρθρο.Τώρα μια σειρά από βουλευτές που δεν ψήφισαν ένα άρθρο δεν διαγράφηκαν. Ηαυστηρότητα της κομματικής πειθαρχίας σε αυτό το κόμμα εξαρτάται από το ποιος είναιαυτός που θα τιμωρηθεί; Ή μήπως φοβούνται ότι θα πλησίαζαν επικίνδυνα το όριοτων 120 βουλευτών; Αν μείνουν λιγότεροι από 120 (για όποιον δεν ξέρει) σημαίνειότι η Κ.Ο. αυτή δεν θα μπορεί να κινήσει αρκετές διαδικασίες που αποτελούνυπερψήφιση ή πρόταση από τα 2/5 του συνόλου των βουλευτών.
Αφού τα πιτσουνάκια και ο υπόλοιποςθίασος ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και Ντόρας (είχαμε αλλαγή στο guest star καθώς αποχώρησε οΚαρατζαφέρης), μας έσωσαν από το χάος και διαφύλαξαν την ύπαρξή μας στην Ευρωζώνη,έρχονται οι καλοί Ευρωπαίοι (που κατά
Keywords
Τυχαία Θέματα