O Aγώνας της τσάμπα μαγκιάς ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ με το μεγάλο ΝΑΙ….

19:27 14/2/2012 - Πηγή: Olympia

Του Κρίτωνος

Τώρα η γνωστή και επαναλαμβανόμενη πάντα παράσταση (για όσο καταφέρουνε να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝΕ) θα συνεχισθεί …
πιό κάτω οι πρωταγωνιστές και οι ρόλοι τους.

- Η ΝΔ ως συνήθως την “βρώμικη”  πάντα δουλειά, με τον Αντώνη στον αγαπημένο της πιά  ρόλο, δηλαδή του μα@@κα  αναλαμβάνει και τις ευθύνες για τα όσα προηγουμένως ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

- Το ΠΑΣΟΚ, σιγά-σιγά θα επανέρχεται στα ίσα του, στην “προοδευτικότητά” του, ήδη οι βολευτές του άρχισαν

τον αντιμνημονιακό τους αγώνα. Θα κινητοποιήσουν τα συνδικάτα και ο γιωργάκης ο αγωνιστής θα βγεί στους δρόμους προκειμένου ο αγώνας να δικαιωθεί. Όταν θα βγούνε στην σύνταξη αυτοί οι “νεοαντιστασιακοί” θα απαιτήσουν δικαίως και αντιμνημονιακές συντάξεις …..

- Ο κλόουν της παράστασης … το ΛΑΟΣ ήθελα να πω μετά από την τελευταία του κολοτούμπα επανέρχεται στα “ίσα” του. Η άταχτη υποχώρηση της ΝΔ στον χώρο της δεξιάς αφήνει χώρο και πολύ πεδίο ελεύθερο στον Καρατζαφάρ να παίξει τον “πατριωτικό” του ρόλο που  ξέρει να τον παίζει καλά όποτε χρειάζεται……

- Η αντιμνημονιακή Παπαρήγα και αυτή όπως πάντα στον αγαπημένο της ρόλο, της καθολικώς και συνεχώς και για όλα διαμαρτυρομένης, …… δεν είδε, δεν διεπίστωσε καμμία αντισυνταγματικότητα στην δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμιου, γι΄ αυτό με το “δίκιο” της και δεν μίλησε καθόλου ……
Λίγο μπερδεμένο πια το σύνθημα “Ο ΔΙΚΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ” εξακολουθεί να ισχύει, αλλά για όσους καταλαβαίνουνε βέβαια, όλους τους υπολοίπους όμως, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

- Ο αγωνιστικός Τσίπρας, όπως πάντα ετοιμοπόλεμος  ξεκινάει τον ρόλο του “νέοι αγώνες” σε μιά πάλι ανηλεή  και ασταμάτητη μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο και αυτός ……. ούτε είδε, ούτε άκουσε, ούτε διαπίστωσε μέχρι στιγμής τουλάχιστον κάτι το αντισυνταγματικό με την δημιουργία της “πατριωτικής” μας  κυβέρνησης, όπως και η συντρόφισσα Παπαρήγα.

- Ο αγώνας του Κούβελη δικαιώθηκε? ……. Είναι το μεγάλο και πιό δύσκολό του ερώτημα
Πάντως με αγωνία περιμένει  τον νέο του ρόλο. Τελευταία έχει γίνει πολύ μελετηρός … και αυτός πιάστηκε αδιάβαστος στην μελέτη του μνημονίου.
…….  δεν θέλει με τίποτα να τον στείλουν ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.
Στις σκέψεις του, κάποια καλή θέση δίπλα σε κάποιον υποσχόμενο πρωθυπουργό, με στόχο να κρατάει τα πρακτικά του, έτσι θα έχει και την ευκαιρία της μελέτης …….

- Η Ντόρα στον ρόλο του άνεργου. έναν ρόλο που τον έχει εμπαιδώσει εξαιρετικά ….. 
Θα ψάχνει για κάποια καλή θέση, έχει άλλωστε ικανότητες και για διπλοθεσίτισα και για ακόμα πιό “σύνθετους” ρόλους αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο κόμμα-εργοδότης  ……


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα