H δημοσιογραφία … τρέμει! 13 “απόψεις”, όλες από τη μία πλευρά.

Έχουν φορέσει … δημοσιογραφικά “κουδούνια” εκεί στο Mega, αλλά φαίνεται πια σαν να μην τους πειράζει η κατρακύλα και η αποστροφή του κόσμου. Σαν … να ξέρουν ότι “δεν υπάρχει αύριο”! Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση της κακιάς ώρας. Ακόμα και την “πιο μικρή δημοσιογράφο του κόσμου” η … μεγαλύτερη (κυριολεκτικά …)
, “κυρία των 8”, προσπάθησε με ένα άνοστο και αδέξιο σχόλιο, να την … εντάξει στον προσωπικό της θέμα! Το κοριτσάκι, κάτι είπε στο τέλος για τη δημοσιογραφία και η κυρία Όλγα Τρέμη έσπευσε, να… νουθετήσει το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.«Αυτά
να…τα βλέπει το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ». Έτσι, στο άσχετο.‘Εχεις ενα παιδάκι 10 ετών και του φοράς τα δικά σου παπούτσια, συγνώμη, … γόβες ( Λουμπουτέν φαντάζομαι) και τα Βαν Κλιφ, για να βγάλεις το “δηλητήριό¨σου, σε αυτούς που σε επέπληξαν. Το κοριτσάκι δέκα, εσύ … Χ φορές το … 10!!!

Εν τω μεταξύ και στο σημερινό δελτίο ειδήσεων, παρέδωσαν σεμινάριο αντικειμενικής ενημέρωσης ( κάτι σαν εκείνα που παρέδιδε σε Έλληνες δημοσιογράφους το ΔΝΤ, ένα πράγμα…)! Μίλησαν οι Κουμουτσάκος, Βούλτεψη, Άδωνις, Βενιζέλος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Αμυράς (πάλι), Γιώργος Ρωμαίος, ΕΙΤΗΣΕΕ (τα κανάλια δηλαδή), Γιαννακίδης (Protagon), Γυπάκη (πρόεδρος του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ που ψήφισε εναντίον των ποινών), Σταμάτης Μαλέλης και Άρης Πορτοσάλτε. Ακούστηκαν δεκατρείς απόψεις, όλες από τη μία πλευρά. Αυτή είναι δημοσιογραφία, με … κουδούνια!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα