Champions League 2013-2014: 2η αγωνιστική

Εκτός από τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού την Τετάρτη απέναντι στην Άντερλεχτ με 0-3, είχαμε δράση και σε όλα γήπεδα της Ευρώπης με τα αστέρια του Champions League να ξαναβγαίνουν πάνω από την Ευρώπη. Δείτε αποτελέσματα και highlights των αγώνων....

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 1-3, ΤΣΣΚΑ
- Πλζεν 3-2

Η Μπάγερν με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το "2 στα 2", καθώς νίκησε με 3-1 την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε με 3-2 την Βικτόρια Πλζεν στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας μάλιστα ανατροπή, έτσι πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Champions League.

Γιουβέντους - Γαλατάσαράι 2-2, Ρεάλ - Κοπεγχάγη 4-0

Ούτε στην δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να πάρει νίκη η Γιουβέντους, αν και έκανε ανατροπή στο 87', καθώς με γκολ του Ουμούτ Μπουλούτ στο 88' η Γαλατάσαράι πήρε ισοπαλία με 2-2, στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-0 την Κοπεγχάγη με του Κριστιάνο Ρονάλντο και Άνχελ ντι Μαρία να σκοράρουν από δύο φορές.

Σαχτάρ - Μάντσεστερ Γ. 1-1, Λεβερκούζεν - Σοθιεδάδ 2-1

Σαχτάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκαν μαζί στην κορυφή του πρώτου ομίλου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Ντόνετσκ.

Η Λεβερκούζεν ακολουθεί με τρεις βαθμούς, καθώς νίκησε 2-1 στην Γερμανία την Σοθιεδάδ, χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Χέγκελερ στο 92'.

Ιστορικό ήταν το ματς στην Ουκρανία για τον Ράιαν Γκιγκς, καθώς έφτασε τις 145 συμμετοχές στο Champions League, αριθμός ρεκόρ, αφήνοντας δεύτερο τον Ραούλ με 144.

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0

Μετά το 4-1 στην Ελλάδα επί του Ολυμπιακού η Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε και δεύτερη νίκη με ευρύ σκορ, καθώς επικράτησε με 3-0 της Μπενφίκα στο Παρίσι.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ένα ο Μαρκίνιος, ο οποίος είχε σκοράρει και στην 1η αγωνιστική.

Άρσεναλ - Νάπολι 2-0, Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0

Το ντέρμπι της αγωνιστικής το πήρε η Άρσεναλ, καθώς επικράτησε στο Λονδίνο με 2-0 της Νάπολι, χάρη σε τέρματα των Μεσούτ Εζίλ και Ολιβιέ Ζιρού.

Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε 3-0 την Μαρσέιγ, με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και ένα τυχερό του Μάρκο Ρόις.

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Η Τσέλσι ξεπέρασε το "σοκ" της πρεμιέρας, καθώς νίκησε με 4-0 την Στεάουα στο Βουκουρέστι και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Η Σάλκε οδηγεί πλέον την κούρσα στο 5ο όμιλο, καθώς έκανε το "δύο στα δύο", νικώντας με 1-0 στην Βασιλεία με σκόρερ τον Γιούλιαν Ντράξλερ.

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Η Σέλτικ πάλεψε, αλλά η αποβολή του Μπράουν της κόστισε και η Μπαρτσελόνα με γκολ του Φάμπρεγκας στο 76' νίκησε με 1-0 μέσα στην Γλασκώβη.

Η Μίλαν από την άλλη δέχτηκε γκολ από τον Άγιαξ στο 90', αλλά με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 94' έφυγε με το 1-1 από το Άμστερνταμ.

Πόρτο - Ατλέτικο 1-2, Ζενίτ - Αούστρια 0-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Πόρτο, κάνοντας μεγάλη ανατροπή μέσα στο "Ντραγκάο" και με 6 βαθμούς είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου.

Ζενίτ και Αούστρια Βιέννης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην Αγία Πετρούπολη, παίρνοντας αμφότερες τον πρώτο τους βαθμό στο Champions League, ο οποίος μάλιστα είναι και ο πρώτος στην ιστορία των Αυστριακών στην διοργάνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα