6 χρόνια βία και καφριλίκι – οι χειρότερες στιγμές της ομάδας Δέλτα

Διαλύεται η Ομάδα Δ δήλωσε σήμερα ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προ.Πο. του Σύριζα....
Φυσικά, τα νέα είναι τελείως αντιφατικά και το πιο πιθανό είναι να της αλλάξουν όνομα και να την ενώσουν με τους Ματατζήδες, όπως γράφεται αλλού. Ο λόγος είναι τελείως προφανής: καμιά κυβέρνηση που θέλει να περάσει μέτρα τα οποία δε γουστάρει κανένας(=μνημόνια) δε μπορεί να επιβιώσει χωρίς κάποιον να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να ρίξει δηλαδή ένα γερό βρωμόξυλο στους πολίτες που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται.
Στο πραγματικά
άπειρο βρωμόξυλο που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια (μόνο τα ψηφισμένα μνημόνια είναι 4 τον αριθμό), η Ομάδα Δ που υπάρχει μόλις 6 χρόνια ήταν αυτή που πραγματικά έλαμψε στο ρόλο του Μεγάλου Ξυλοδάρτη, τόσο πολύ που έκανε ακόμα και τον πιο κάφρο ματατζή να θυμίζει κατηχητικό. Εντάξει, το χέσαμε, αλλά για όποιον έχει περάσει από κέντρο της Αθήνας σε φάσεις διαδηλώσεων θυμάται σίγουρα τις ορδές έφιππων Νεάτερνταλ με τα παπάκια που βαράγανε ότι έφτανε το γκλοπ τους.
Επειδή πάντως μάλλον όπως τους ξέραμε μάλλον θα τους χάσουμε τους Δελτάδες με τη σέξι στολή μείγμα Ρόμποκοπ και SS, το Luben θυμάται τις καλύτερες στιγμές τους, τα πιο φαντασμαγορικά κλωτσομπούνια, τα πρώτα βραβεία στους διεθνείς διαγωνισμό “Κλώτσα το γεράκο, δείρε τη φοιτήτρια”. Πάμε δυνατά:Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα