-Aντώνη, εάν πειραχθεί ο Στουρνάρας θα σας βγάλω από την πρίζα!

Eίμαι αητός χωρίς φτερά...,

Τους στίχοι τους τραγουδιού σιγοψιθυρίζει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς μετά την παρέμβαση Σόιμπλε, ο οποίος άναψε κόκκινο στην κυβέρνηση.

Ο Γερμανός είναι έτοιμος να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ και την Ευρωπαική Ένωση παρότι τυπικά θα είμαστε μέλος της.

Σκεφθείτε τι θα σήμαινε αυτό για τη χώρα μας σε μια συγκυρία που
η Θράκη κινδυνεύει κι αυτό όποιος δεν το βλέπει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Ο Σόιμπλε έχει εξοργισθεί με τα καπρίτσια των κρατιστών της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν τολμούν να ακουμπήσουν τους διεφθαρμένους δημόσιους οργανισμούς και διάφορες υπηρεσίες που υπάρχουν μόνο για να βολεύουν κάτι τύπους σαν τον 75αρη πρώην βουλευτή, τον Ζαγορίτη και γενικότερα τα δικά τους πουρά.

Ο Σόιμπλε έχει εξοργισθεί και με την πρόθεση του Σαμαρά να αδειάσει τον Στουρνάρα τον οποίο ο Γερμανός εκτιμά ιδιαίτερα.

Έτσι εκτός από την γνωστή συνέντευξη στο Focus ο Σόιμπλε έστειλε sms στον Σαμαρά

-Αντώνη εάν πειράξεις τον Γιάννη θα τραβήξω τη πρίζα...

Η φημολογία που θέλει τον Σταύρο Παπασταύρου να αναλαμβάνει το υπουργείο δεν ευσταθεί. Ο Παπασταύρουν είναι ικανότατος για τον ρόλο που έχει ως συμβούλου του πρωθυπουργού. Ο άνθρωπος δεν έχει καμία διάθεση να βγει μπροστά και να γίνει κλωτσοπατινάδα του κάθε παπαροδημοσιογράφου.

Εάν τώρα ο ίδιος ο Σαμαράς τολμήσει να αναλάβει προσωπικά το υπουργείο Οικονομικών, σ΄αυτή την περίπτωση θα εισπράξει όλη την οργή και το μίσος των φορολογουμένων (αρκούν οι ομολογιούχοι) με αποτέλεσμα η χαζοΝΔ να χάσει και το τελευταίο χαρτί της και να κινδυενεύει να ξεκουμπισθεί μια και καλή, σαν κόμμα, από τον πολιτικό χάρτη
Keywords
Τυχαία Θέματα