Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Toyota Aqua/Prius C στην Ιαπωνία, διαθέτει TRD και Modellista πακέτα

Η Toyota μετά την παρουσίαση του στην έκθεση του Τόκιο, ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινούν οι πωλήσεις του Aqua (Prius C) στην Ιαπωνία. Το νέο entrly-level υβριδικό της Toyota απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό που αναζητά την οικονομία καυσίμου, την τεχνολογία και την δυναμική οδήγηση. Το μικρό Prius έχει μήκος 3.995 μέτρα, πλάτος 1.695 μέτρα,

ύψος 1.445 μέτρα και μεταξόνιο 2.550 μέτρα.

Μηχανικά φορά έναν 1.500αρη DOHC κινητήρα βενζίνης ο οποίος συνδυάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα Toyota Hybrid System II (THS II) που αποδίδουν συνολικά 100 άλογα με μέση κατανάλωση 2.8 λίτρα/100 χλμ. Στην Ιαπωνία έχει αρχική τιμή 1.69 εκατ. Γιεν (€16.580) με την Toyota να υπολογίζει ότι θα πουλά 12.000 μονάδες κάθε μήνα.

Η Toyota έδωσε και τα πακέτα TRD και Modellista. Το TRD πακέτο αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα, φώτα ημέρας LED, πλαϊνά spoiler, νέο πίσω προφυλαχτήρα με διαχύτη, νέες ζάντες, σκληρότερα ελατήρια, και ανοξείδωτη cat-back εξάτμιση με διπλές απολήξεις. Το Modellista διαθέτει bodykit που αποτελείται από μπροστά, πλαϊνά και πίσω spoiler, αεροτομή, σκληρότερη ανάρτηση και νέο τελικό της εξάτμισης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα