Suzuki DL 650 V-Strom: Για πρώτη φορά ένα manual συντήρησης μοτοσικλέτας γραμμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Για πρώτη φορά ένα manual συντήρησης μοτοσικλέτας γραμμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Το πόσο απαραίτητο είναι ένα σωστό τεχνικό manual για την επισκευή και τη συντήρηση της μοτοσικλέτας το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με τη μοτοσικλέτα τους λίγο περισσότερο από το να της βάζουν απλώς βενζίνη. Ως τώρα όμως όλη η εξειδικευμένη βιβλιογραφία ήταν στα αγγλικά ή σε άλλες γλώσσες που συχνά δυσκολεύουν τον Έλληνα χρήστη.
Τώρα οι εκδόσεις Lindner ξεκινούν τη σειρά τεχνικών εγχειριδίων Home
Service Manual που θα συμπληρώνεται σταδιακά με όλο και περισσότερους τίτλους.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς αναλύει το Suzuki DL 650 V-Strom. Παρουσιάζονται αναλυτικά και με λεπτομερείς φωτογραφίες βήμα προς βήμα όλες οι εργασίες συντήρησης και τα κυρίως τμήματα της μοτοσικλέτας όπως:

- ρύθμιση βαλβίδων- ρύθμιση και αλλαγή αλυσίδας- αλλαγή δίσκων συμπλέκτη- σωστή αφαίρεση πλαστικών μοτοσικλέτας- έλεγχος στάθμης και αλλαγή λαδιών- έλεγχος στάθμης και αλλαγή ψυκτικού υγρού- έλεγχος και επισκευή φρένων- αλλαγή στα τακάκια και τα υγρά φρένων- κατέβασμα κινητήρα (δεν αναγράφονται λεπτομέρειες στο λύσιμο του κινητήρα)- κατέβασμα ψεκασμού- κατέβασμα τροχών- ηλεκτρικό σύστημα με σχεδιαγράμματα- μπαταρία, μίζα, γεννήτρια- εξάτμιση- ρυθμίσεις εργονομίας και συρματόσχοινων- αναρτήσεις, ελαστικάκαι πολλά άλλα!
Μαζί αναφέρονται οι ροπές σύσφιξης για όλες τις βίδες, τιμές μετρήσεων στη ηλεκτρικό σύστημα για την σωστή διάγνωση βλαβών, αναλυτικό troubleshooting με πιθανές βλάβες και τις αιτίες τους και κατάλογος με σημαντικές διευθύνσεις που αφορούν τον κλάδο της μοτοσικλέτας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο πώς να εξοπλιστεί σωστά ένας χώρος εργασίας στο σπίτι, τα απαραίτητα εργαλεία και στις εργασίες βασικής συντήρησης της μοτοσικλέτας.
Προσοχή: δεν σχετίζονται με τα εργοστασιακά service manual που απευθύνονται σε εκπαιδευμένους μηχανικούς που έχουν παρακολουθήσει τα ειδικά σεμινάρια που αφορούν την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα αλλά στους ιδιώτες που αγαπούν το do-it-yourself.
Είναι ένα βιβλίο που δεν θα πρέπει να λείπει από κανέναν ιδιοκτήτη Suzuki DL 650 V-Strom. Βοηθάει αποφασιστικά στη σωστή γνωριμία με την τεχνολογία της μοτοσικλέτας, δίνει λύσεις όταν εμφανιστεί βλάβη σε ταξίδι μακριά από το συνεργείο, αποτελεί τον καλύτερο οδηγό εργασιών για τον αναβάτη που θέλει να κάνει εργασίες συντήρησης και επισκευής στη μοτοσικλέτα του μόνος του.
Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι τόμοι Home Service Manual για άλλες δημοφιλείς μοτοσικλέτας της ελληνικής αγοράς, όπως το Yamaha TDM 900, Honda XL 1000V Varadero, BMW R 1200GS και πολλές άλλες.
Ειδική προσπάθεια έγινε να κρατηθεί το κόστος πολύ χαμηλά, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να γίνουν όλες οι εργασίες δημιουργίας και διανομής του βιβλίου in house, χωρίς δηλαδή μεσάζοντες. Τα βιβλία της σειράς Home Service Manual δεν θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία, αλλά διανέμονται αποκλειστικά από τα γραφεία των εκδόσεων στη Νέα Ερυθραία!
Γι’ αυτό το κόστος του είναι μόλις €30.
Προφίλ Εκδόσεων Lindner: οι εκδόσεις Li
Keywords
Αναζητήσεις
???? ????? v strom, ρυθμιση βαλβιδων v-strom 650
Τυχαία Θέματα