Τρεις τρακαρισμένες Ferrari

Εβδομάδα χωρίς μερικά supercars να καταστρέφονται δεν γίνεται. Αυτή την εβδομάδα οι οδηγοί δύο Ferrari 430 Scuderia, και μιας 458 Italia έχασαν το έλεγχο των supercars με αποτέλεσμα είτε να χάσουν την ζωή τους είτε να τραυματιστούν. Το δυστύχημα με την κίτρινη 430 Scuderia έγινε στη Δρέσδη της Ιταλίας, όταν δύο υπάλληλοι ενός συνεργείου, πήραν για βόλτα την Ferrari αλλά ο 31-χρονος

οδηγός έχασε τον έλεγχο της και την έριξε πάνω σε ένα δέντρο. Τόσο ο οδηγός όσο και ο 28-χρονος συνεπιβάτης σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση.

Το ατύχημα με την κόκκινη F430 συνέβη στην Autobahn κοντά στο Germering, προάστιο του Μονάχου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω βρεγμένου οδοστρώματος με την Ferrari να καταλήγει πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες. Για να βγει ο οδηγός από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής, η οποία έκοψε την οροφή του supercar. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Την μαύρη 458 Italia την οδηγούσε ένας 52-χρονος στο Μόναχο ο οποίος έχασε τον έλεγχο της, στις 2 το πρωί της Κυριακής, και την έριξε πάνω στις μπαριέρες προτού καταλήξει να σταματήσει πάνω στο τραμ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με την πόρτα του συνοδηγού να φεύγει από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο οδηγός ήταν μεθυσμένος, δεν τραυματίστηκε, ενώ ο συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφριά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα