Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του James Bond

“Μαύρο”. Αυτή είναι η αίσθηση που σου αφήνει το πρώτο trailer του Spectre, της νέας ταινίας του James Bond που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδος στις 12 του Νοέμβρη. Η 24η ταινία του 007, υπογράφεται σκηνοθετικά από τον Sam Mendes, με τον διάσημο Βρετανό πράκτορα να τον υποδύεται για ακόμη μια φορά ο Daniel Craig. Στο καστ των ηθοποιών βρίσκονται επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnea, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David

Bautista και Andrew Scott.

Η υπόθεση της νέας ταινίας θέλει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond, να τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre. Ο σκηνοθέτης Sam Mendes είπε:

Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη Bond ταινία είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ’ αυτή την περίπτωση, με το Spectre, έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Bond, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή. Επίσης, πραγματεύεται το αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσει ο Bond τη ζωή που έκανε πάντα, για το αν μετράει σ’ αυτό που κάνει και αν θα συνεχίσει ή όχι. Εσείς θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία για να το ανακαλύψετε.

Στη ταινία θα δούμε την Aston Martin DB10, το Land Rover Defender Big Foot, το Jaguar C-Χ75 και το Range Rover Sport SVR, ενώ τον προηγούμενο μήνα, κυκλοφόρησαν αρκετά video από τα γυρίσματα της ταινίας στη Ρώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα