Το πρώτο επίσημο βίντεο της Lamborghini Centenario στην πίστα

11:17 2/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

Lamborghini Centenario, ή αλλιώς το τελευταίο hypercar της Lamborghini για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ferruccio Lamborghini, ιδρυτή της εταιρίας. Με την παραγωγή να περιορίζεται σε 40 κομμάτια, η Centenario έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από κατασκευές περιορισμένης παραγωγής της Lamborghini όπως οι Reventon, Sesto Elemento και πιο πρόσφατα

η Veneno.

Η φουτουριστική σχεδίαση, το εξ´ολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon αμάξωμα, η υδραυλική πίσω αεροτομή, οι τροχοί 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω και ο τεράστιος διαχύτης πίσω, που στην ουσία αντικαθιστά τον παραδοσιακό προφυλακτήρα, είναι τα πρώτα στοιχεία που σε εντυπωσιάζουν όταν βλέπεις την Centenario.

Τα νούμερα είναι το λιγότερο εντυπωσιακά. Έχουμε και λέμε: κινητήρας V12 6,5 λίτρων στο κέντρο, 770 άλογα, 690 Nm ροπή, “κόκκινα” στις 8,600, 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, τελική 350 χλμ/ώρα. Και επειδή τα νούμερα δεν αρκούν, η Lamborghini μας δίνει μια γεύση με ένα μικρό clip της Centenario να κάνει μερικές βόλτες στο τεχνικό κέντρο στο Nardo στην Ιταλία. Παρακαλώ ανέβασε την ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα