Μία καμένη Porsche 911 είναι προς πώληση!

00:31 2/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

Κατά καιρούς σου έχουμε δείξει αρκετά σπουδαία, ως επί το πλείστον, αυτοκίνητα που είναι προς πώληση. Η τιμή τους άλλοτε χαμηλή, άλλοτε υψηλή, με άλλα να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, άλλα σε εκθεσιακή κλπ… Σαν αυτό, όμως, σίγουρα δεν έχεις συναντήσει πολλές φορές.

Η εικονιζόμενη, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, το εικονιζόμενο ‘’κουφάρι’’ είναι μια Porsche 911 του ’96 και είναι σε πλειστηριασμό! Και όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα -λίγο παραφρασμένο- “πωλείται όπως είναι…” καμένο! Οι στάχτες πάνω από τον πίσω άξονα, πριν αλλάξουν χημική κατάσταση,

αποτελούσαν έναν 6-κύλινδρο κινητήρα 3,6 λίτρων, που σίγουρα θα χάριζε αρκετή ευχαρίστηση σε συνδυασμό με όλη την υπόλοιπη δομή. Τώρα όμως, η κατάσταση του αυτοκινήτου, είναι αυτό που ακούμε καμιά φορά να περιγράφεται ως ‘’παρανάλωμα του πυρός’’ και μόνο λύπη προκαλεί.

Το ωραίο τώρα πιο είναι. Ο πωλητής έχει σαν εκτιμώμενο κόστος επιδιόρθωσης τα 175.000€, ενώ αναφέρει ότι η αξία του ‘’επισκευασμένου’’ προϊόντος είναι €85.000. Όχι δεν έκανα λάθος και δεν μπέρδεψα τίποτα. Θα δώσεις €175.000 για να την επισκευάσεις και μετά θα κοστίζει €85.000. Επομένως, εδώ ψάχνουμε έναν επίδοξο αγοραστή που να σκέφτεται με την καρδιά και όχι με το μυαλό…

Βέβαια, θα μου πεις, σε αναγκάζει κανείς ντε και καλά να το φτιάξεις; Όχι εννοείται! Έτσι, είναι ένα εξαιρετικό δώρο στο αίσθημα που θα σου πει “αγάπη μουυυυ, θέλω μια Porsche!“, στον γιο, την κόρη ή ακόμα καλύτερα στην πεθερά! ‘’Απόλαυσέ’’ την και τρέξε να προλάβεις αν τη θες.

Δε ξέρω βέβαια για σένα, αλλά εγώ θα προτιμήσω αυτή, με τα ρέστα για βενζίνες κλπ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα