Το παιδικό αυτοκίνητο Little Tikes Coupe τώρα και για ενήλικες [w/video]

20:01 1/2/2014 - Πηγή: AutoBlog

Για πολλούς από εσάς το Little Tikes Coupe ήταν το αγαπημένο σας αυτοκίνητο κατά την παιδική ηλικία καθώς και για πολλά από τα παιδιά σήμερα. Με αυτό ίσως να νιώσατε για πρώτη φορά οδηγοί και ίσως ακόμη να το έχετε κρατημένο κάπου στο σπίτι σας. Χθες είδες την Aston Martin DB Convertible Junior που απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών, ενώ σήμερα θα δεις το Little Tikes Cozy Coupe στην μεγάλη του έκδοση για ενήλικες αυτή τη φορά.

Ο ‘Αγγλος John

Bitmead προφανώς ήθελε να ξαναζήσει την παιδική του ηλικία και έτσι δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό όχημα. Βασισμένος λοιπόν σε ένα Daewoo Matiz, του πήρε περίπου 1.000 ώρες για να κατασκευάσει το Tikes Cozy Coupe για ενήλικους, με τον σχεδιασμό του να μένει πιστός στο μικρού μεγέθους Little Tikes Coupe. Το αυτοκινητάκι είναι βαμμένο κόκκινο, με εξαίρεση την κίτρινη οροφή του και τα λευκά καπάκια στις ζάντες, ενώ δεν διαθέτει παράθυρα. Είναι εξοπλισμένο με φώτα μπρος πίσω, αερόσακους, φορά έναν 800 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 52 ίππων, έχοντας τελική ταχύτητα που φτάνει τα 112 χλμ/ώρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 17 δευτερόλεπτα.

Ο Bitmead ελπίζει ότι μπορεί να συγκεντρώσει με αυτό χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά οδηγώντας το από πόλη σε πόλη στην Αγγλία , και αν μη τι άλλο , είναι σίγουρο ότι θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους.



[Πηγή: ΥouTube, Geekologie, attitudeautos]

Keywords
Τυχαία Θέματα