Video: Μία απίστευτη αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης

16:31 1/2/2014 - Πηγή: AutoBlog

Όλοι γνωρίζουμε πως η οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα είναι άκρως επικίνδυνη και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδίως αν το όχημα μας δεν είναι εξοπλισμένο με αλυσίδες ή καλά χειμωνιάτικα λάστιχα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις μία παρατρίχα μετωπική σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Οντάριο, εκεί όπου ο οδηγός με την κάμερα στο ταμπλό του άρχισε να ουρλιάζει από τον φόβο του, καθώς από την απέναντι πλευρά του δρόμου ο οδηγός ενός φορτηγού μπήκε στην λωρίδα του προκειμένου να προσπεράσει

ένα εκχιονιστικό μηχάνημα.

Όσο πανικοβλημένος και αν ακούγεται στο βίντεο ο άντρας του αυτοκινήτου, κατάφερε ευτυχώς να αντιδράσει εγκαίρως ανεβάζοντας το όχημα του στις πλαϊνές μπάρες του δρόμου αποφεύγοντας την μετωπική σύγκρουση. Βέβαια όπως και εσύ θα καταλάβεις το παντελόνι μάλλον λερώθηκε αλλά δεν πειράζει, φτάνει που γλύτωσε. Ο φορτηγατζής από την άλλη είναι εξαφανισμένος με την αστυνομία να προσπαθεί να τον βρει. Σκέψου το ίδιο περιστατικό τι κατάληξη θα είχε αν διαδραματιζόταν στην αγαπημένη Ρωσία.

[Πηγή: Υoutube, CBC News]

Keywords
Τυχαία Θέματα