Το νέο Audi A4 θα διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων

H Audi ετοιμάζει το νέο A4 και θα μας το παρουσιάσει στα μέσα του 2014. Αφού έχουμε μάθει ότι θα διαθέτει πιο μυώδη εμφάνιση και βελτιωμένη αεροδυναμική αλλά και σύστημα e-quattro, τώρα μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Οι σχεδιαστές της Audi θα τοποθετήσουν στο νέο A4, μια πιο έντονη γρίλια, πιο φουσκωμένα φτερά αλλά και πιο έντονα περιγράμματα. Επίσης θα φορά μεγαλύτερα
πίσω φωτιστικά σώματα και πιο έντονη αεροτομή.

Στο εσωτερικό θα τοποθετηθούν υψηλής ποιότητας υλικά και θα φορά αρκετά τεχνολογικά gadget όπως head-up οθόνη και το νέο MMI Touch σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Κάτω από το καπό θα φορά μια γκάμα κινητήρων TFSI βενζίνης και TDI πετρελαίου, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο 1.400αρης TSI απόδοσης 122 έως 180 ίππων. Ο κινητήρας θα διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων κάνοντας τον να καταναλώνει 0,5 λίτρο λιγότερο καύσιμο στα 100 χλμ.

Παράλληλα θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση αποτελούμενη από τον 2,0-λιτρο TFSI απόδοσης 211 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 70 kW (95 ίππων), η οποία θα μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο αποκλειστικά με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα για 50 χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα