Το Top Gear ανανέωσε το συμβόλαιο με το BBC

Τα νέα για το Top Gear, τη δημοφιλέστερη εκπομπή του κόσμου πιστοποιημένη πλέον και με βραβείο Guinness, είναι ευχάριστα για όλους μας καθώς επεκτάθηκε η συμφωνία με το κανάλι που την φιλοξενεί, το BBC, για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς να αλλάζει τίποτα στην ομάδα παραγωγής αφού και ο παραγωγός Andy Wilman θα

παραμείνει και αυτός για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Ιανουρίου για να δούμε και στην οθόνη τι μας έχουν ετοιμάσει.

Επίσης, αυτό που πολλοί δε ξέραμε είναι ότι τα εμπορικά δικαιώματα του σήματος του Top Gear δεν άνηκαν εξολοκλήρου στο Βρετανικό κανάλι, αλλά σε μια εταιρία με όνομα Bedder 6, που την ίδρυσαν το 2006 ο Clarkson μαζί με τον παραγωγό της σειράς, Wilman και είχαν κέρδη πολλών εκατομμυρίων από τη πώληση των DVD’s αλλά και οτιδήποτε άλλο ήταν τυπωμένο το σήμα της εκπομπής.

Το 2007, όμως είχαν πουλήσει το 50% της εν λόγω εταιρείας στο BBC Worldwide και και είχαν παραμείνει με ποσοστά 30% ο Clarkson και 20% ο Wilman. Πλέον πούλησαν και το υπόλοιπο των μετοχών τους στο κανάλι με τιμή αγοράς κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα