Το Laraki Motors Epitome Concept με 1750 άλογα και €1.5 εκατ. παρουσιάστηκε στο Pebble Beach

Τη Laraki Motors είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν την ξέρεις, αλλά είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1999 στη Καζαμπλάνκα αλλά τα τελευταία χρόνια και αφού πέρασε τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες των μικρών εταιριών, ξανά ιδρύθηκε και από το Μαρόκο πήγε στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

To τελευταίο δημιούργημα της το παρουσίασε στο φετινό Pebble Beach και το ονομάζει Epitome concept. Το εντυπωσιακό αυτό πρωτότυπο χρησιμοποιεί το σασί της Chevrolet

Corvette C6 αλλά όλα τα μέρη του bodykit είναι φτιαγμένα από carbon, κάτι που το κάνει να ζυγίζει μόλις 1270 κιλά. Μηχανικά το Epitome concept φοράει τον 7-λιτρο V8 της Chevrolet, με νέα όμως σωθικά και δύο turbo κάνοντας να αποδίδει 1200 άλογα με απλή βενζίνη. Το αυτοκίνητο όμως διαθέτει εκτός από το κανονικό ρεζερβουάρ και ένα άλλο το οποίο μπορείς να τοποθετήσεις αγωνιστική βενζίνη 110 οκτανίων και πατώντας ένα κουμπί στη κονσόλα, η χαρτογράφηση του εγκεφάλου αλλάζει αυτόματα έτσι ώστε να χρησιμοποιεί και τις δύο βενζίνες. Με αυτή τη διάταξη το αυτοκίνητο αποδίδει το εξωπραγματικό νούμερο των 1750 ίππων!!

Σύμφωνα με την Laraki, το supercar της θα βγει στη παραγωγή σε εννέα μόλις κομμάτια στην αστρονομική τιμή για παντελώς άγνωστο κατασκευή των $2 εκατ. (€1.5 εκατ.).


[Πηγή: autos.yahoo]

Keywords
Τυχαία Θέματα