Το Infiniti LE Concept στο Παρίσι

Η Infiniti θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού, το LE Concept, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το LE Concept, το νέο πλήρως ηλεκτρικού sedan το οποίο θα περάσει στη παραγωγή το 2014. Βασίζεται στο Nissan Leaf, και είναι ένα στιλάτο 5-θέσιο sedan με μηδενικές εκπομπές CO2, με τον ηλεκτροκινητήρα του Leaf να αναβαθμίζεται

και με τον σχεδιασμό του να επηρεάζεται από την G-Series.

Έχε αεροδυναμικό συντελεστή 0.25 Cd και πατά πάνω σε 19″ ζάντες αλουμινίου με ελαστικά χαμηλής τριβής. Το εσωτερικό είναι πολυτελές και φορά δερμάτινα καθίσματα, μπλε κρυφό φωτισμό και HAKU ασημένια διακοσμητικά.

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 άλογα με 325 Nm ροπής. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 24 kWh έχοντας αυτονομία 161 χλμ. Τα 0-100 χλμ/ώρα δεν τα ανακοίνωσε η Infiniti, αφού δηλώνει ότι έχει “εξαιρετική επιτάχυνση”. Οι φήμες πάντως μιλούν ότι τα κάνει σε περίπου 9 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει ένα αναβαθμισμένο σύστημα φόρτισης το οποίο θα φορτίζει τις μπαταρίες του αυτοκίνητου στον μισό χρόνο σε σχέση με όσον χρειάζεται το Leaf. Επίσης το αυτοκίνητο μπορεί να φορτίσει και μέσω ενός ασύρματου συστήματος φόρτισης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα