2ο Patras Motor Show στις 1-2 Σεπτεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου PMS (Patras Motor Show) την Τετάρτη και ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. Την Συνέντευξη τίμησαν πλήθος Δημοσιογράφων αλλά και κοινού που έδειξε ενδιαφέρον για την εκδήλωση αλλά και για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Στο πάνελ της Συνέντευξης βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΛΜΠΑ και της Εκδήλωσης Μάρκος Καπετανάκης και τον πλαισίωσαν ο Μεγάλος Χορηγός Γιάννης Μιχαλόπουλος από την Εταιρεία

“ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ” ο Μέγας Υποστηρικτής Ηλίας Λαζανάς “FORD LAZANAS”  η κ. Αλεξάνδρα Πανοθιώκα εκπρόσωπος της εταιρείας “ALPHA TRUST SECURITY” και ο Αντιδήμαρχος Πατρών κ. Χρήστος Λέγκας.

” Η εκδήλωση είναι πρωτοπόρα για τα  Ελληνικά Δεδομένα και ιδιαίτερα για την Πόλης μας την Πάτρα. Το 2ο PMS αντιπροσωπεύει την οικογένεια του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θέλει να προάγει και να αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε και να υποστηρίξουμε δυναμικά και με εναλλακτικούς τρόπους την ενίσχυση της οικονομίας και του Τουρισμού της πόλης.  Είναι μια δράση που φαίνεται να καθιερώνεται για να δώσει χρώμα και να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες με συνέπεια τα πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, μία πόλη που έχει παράδοση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Το PMS πρέπει να ενταχθεί δυναμικά στην προσπάθεια αναπτυξιακής ώθησης στην περιοχής μας. Καλούμε όλους τους Πατρινούς να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και να την αναδείξουμε σε γιορτή της Πάτρας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πολλά event όπως ένα μοναδικό show από την γνωστή σε όλους μας χορεύτρια του “ΟΛΑ 12″ Ελένη Μαντζουράνη από Χορευτικούς Πολιτιστικούς Ομίλους της Πάτρας και την γνωστής Πατρινής τραγουδίστριας Γιούλης Ασημακοπούλου. Η Εκδήλωση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 ενώ μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει από κοντά τα εκθέματα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα