Το DTM βλέπει για το 2014 ο Paul di Resta

Η Force India έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για το 2014, το οποίο δεν περιλαμβάνει τον Paul di Resta. Οι Nico Hulkenberg και Sergio Perez είναι οι νέοι οδηγοί για την ινδική ομάδα, με τον Di Resta ν’ αποτελεί παρελθόν και να μην έχει βρει κάποια ομάδα για το 2014, σε αντίθεση με τον πρώην team-mate του, Adrian Sutil, ο οποίος θ’ αγωνίζεται με την Sauber τη νέα

σεζόν.

Ο Σκοτσέζος δεν μπορεί να βρει μια ανταγωνιστική ομάδα τής Formula 1 για το 2014, έτσι αναγκάζεται να κοιτάξει σε άλλες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως είναι το DTM, με τις φήμες να τον θέλουν να είναι σε συζητήσεις με τη Mercedes.

Δεν είμαι σε θέση να πω τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Αλλά, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα θα είμαι μέσα σ’ ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, σε μια κατηγορία που ξέρω ότι θα μπορώ να κερδίζω όχι μόνο αγώνες, αλλά και το πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Di Resta να κέρδισε φέτος τον Sutil στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 48 βαθμούς, έναντι 29 τού Γερμανού, αλλά ο Sutil έχει πίσω του χορηγίες αξίας περίπου €1.200.000, κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα με τα οικονομικά προβλήματα της Sauber.

[Πηγή: The Scotsman]

Keywords
Τυχαία Θέματα