Η Red Bull δεν αποκλείει τη συμμετοχή της στη Formula E

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ηλεκτρικό πρωτάθλημα της FIA, τη Formula E, με το πρώτο πρωτάθλημα να ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2015. Δέκα ομάδες θα πάρουν μέρος (οι Drayson Racing, China Racing, Andretti Autosport, Dragon Racing,

e.dams, Super Aguri, Audi Sport Abt, Mahindra Racing, Virgin Racing, Venturi Grand Prix) και αναμένουμε μ’ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι αγώνες.

Μπορεί στο νέο αυτό πρωτάθλημα να μην αγωνίζονται μεγάλα ονόματα, αλλά η Red Bull Racing δεν αποκλείει τη συμμετοχή της, όπως λέει ο αγωνιστικός σύμβουλος της ομάδας, Helmut Marko.

Μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε με κάποια ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε πλήρως επικεντρωμένοι στη Formula 1. Θα εξετάσουμε και πάλι αυτή την κατηγορία και θα την αξιολογήσουμε ξανά μετά από την πρώτη σεζόν.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα των ηλεκτροκινητήρων είναι ότι είναι αθόρυβοι, κάτι που είναι άκρως αντίθετο με τα μηχανοκίνητα αθλήματα, και ο Sebastian Vettel δηλώνει πως είναι αντίθετος μ’ αυτό.

Δε μου αρέσει καθόλου. Νομίζω ότι ο κόσμος έρχεται στη Formula 1 και θέλει να νιώσει τ’ αυτοκίνητα που περνούν, και σίγουρα δε θέλουν ν’ ακούν μόνο τον αέρα και τίποτε άλλο.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Clive Rose/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα