Το BBC θα προβάλει τα τελευταία 3 επεισόδια του Top Gear, σκέφτεται γυναίκες παρουσιάστριες

Το BBC 2 θα προβάλει τελικά τα τελευταία 3 επεισόδια της 22ης σεζόν του Top Gear, η οποία διακόπηκε απότομα μετά το περιστατικό του Jeremy Clarkson που γρονθοκόπησε τον Oisin Tymon, ένα μέλος της ομάδας παραγωγής του show.

Το πότε θα προβληθούν τα επεισόδια από το BBC δεν έχει ανακοινωθεί, πιθανότερο το καλοκαίρι,

αλλά στο 8ο επεισόδιο θα υπάρχει ένα συγκριτικό ανάμεσα στα Subaru WRX STi και VW Golf R, με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να δοκιμάζουν τρία μικρά σπορ κλασσικά αυτοκίνητα της Fiat, MG και Peugeot (MGB GT, Fiat 124 Spider and Peugeot 304 Cabriolet). Στο 8ο επεισόδιο ο άνθρωπος που θα καθίσει πίσω το τιμόνι του The Reasonably Priced Car, θα είναι ο Gary Lineker, ενώ στο 9ο θα δούμε τον Henry Cavill. Στο 9ο επεισόδιο θα δούμε επίσης και μια δοκιμασία των τριών παρουσιαστών στη προσπάθεια τους να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο SUV σε καλή τιμή, με τον Clarkson να δοκιμάζει τρεις πολυτελείς λιμουζίνες. Λεπτομέρειες για το 10ο επεισόδιο δεν υπάρχουν, όπως και αν τελικά υπάρξει συγκριτικό ανάμεσα στις McLaren P1, Porsche 918 Spyder και LaFerrari.

Ο Kim Shillinglaw, το αφεντικό προγράμματος του BBC επιβεβαίωσε πως το υλικό των τριών επεισοδίων που έχει ήδη γυριστεί μοντάρεται τη περίοδο αυτή, ενώ δηλώνει πως το Top Gear θα επιστρέψει τον ερχόμενο χρόνο, με το BBC να εξετάζει και γυναίκες παρουσιάστριες. Ο Clarkson ξαναδήλωσε πως θα επιστρέψει με νέο show αυτοκινήτου και είναι σχεδόν βέβαιο πως μαζί του θα βρίσκονται οι Hammond και May.

Keywords
Τυχαία Θέματα