Το Nissan GT-R LM Nismo ολοκλήρωσε σημαντικό test στις Η.Π.Α.

Ενώ οι υπόλοιποι έχουν ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο 6ωρο αγώνα του World Endurance Championship, η Nissan και το ολοκαίνουριο GT-R LM Nismo συνεχίζουν το πρόγραμμα δοκιμών που αν όλα πάνε καλά, θα τους οδηγήσει στο αγωνιστικό ντεμπούτο του οχήματος στις 31 Μαίου και μία αξιοπρεπή παρουσία στο Le Mans.

Η ομάδα επέλεξε το NCM Motorsports Park στο Bowling Green

του Kentucky επειδή είναι μία από τις πίστες που μοιάζουν εξαιρετικά στην Circuit de la Sarthe. Πρόκειται για ένα “mini Le Mans” όπως αναφέρει ο Ben Bowlby αφού έχει στροφές που προσομοιάζουν τα χαρακτηριστικά των Porsche Curves, της Forza Chicane κ.ά. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δεν έκαναν το χατίρι της Nissan, η ομάδα κατάφερε να συμπληρώσει πάνω από 1.900 χιλιόμετρα δοκιμών.

Είναι εξαιρετικό στην βροχή. Έχεις αυτοπεποίθηση επειδή δεν είναι απότομο στο βρεγμένο όπως ένα πισωκίνητο όχημα. Επίσης, έχουμε τέλεια πρόσφυση.

Δήλωσε ο Jann Mardenborough, ένας εκ των οδηγών του GT-R LM Nismo. Επίσης ενδεικτική της προόδου που σημειώνει η Nissan, είναι και η δήλωση του Ben Bowlby:

Έχουμε περάσει από το να κάνουμε το αυτοκίνητο να δουλέψει στο να ετοιμάζουμε το αυτοκίνητο για τον αγώνα.

Υπάρχει πολύς δρόμος –κυριολεκτικά και μεταφορικά- για να διανύσει η Nissan αλλά τουλάχιστον, απ’ ότι φαίνεται, είναι στον σωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα