Τα μελλοντικά μοντέλα της Chrysler και της Fiat

11:03 6/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

O CEO της Chrysler και της Fiat, Sergio Marchionne αφού επιβεβαίωσε ότι θα περάσει στη παραγωγή το 500 Coupe Zagato, αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τα μελλοντικά μοντέλα του Chrysler Group από τα οποία απουσιάζουν αρκετά μοντέλα.

Το 2013 θα παρουσιαστεί το επανασχεδιασμένο 200. Το αυτοκίνητο θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με αυτές του Audi A4 και θα προσφέρεται σε sedan, coupe και cabrio έκδοση. Κάτω από το καπό του θα βρίσκονται 4κύλινδροι και 6κύλινδροι κινητήρες ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα σύστημα τετρακίνησης. Το Dodge Avenger θα ακυρωθεί, αφού η Chrysler θέλει το 200 να είναι το μοναδικό μεσαίο σεντάν της γκάμας της.

Το Dodge Durango ακυρώνεται και αντικαθίσταται από το Jeep Grand Wagoneer το οποίο θα βγει στην αγορά το 2014. Το 2015 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο Chrysler Town & Country, ένα crossover παρόμοιας φιλοσοφίας με την Mercedes R-Class, κάνοντας έτσι το νέο Dodge Grand Caravan, που θα κυκλοφορήσει τον ίδιο χρόνο, το μοναδικό minivan του ομίλου. Τέλος το νέο Jeep Grand Cherokee θα παρουσιαστεί το 2016.

Αναλυτικά τα μοντέλα που θα βγάλει η Chysler και η Fiat στο μέλλον είναι τα εξής:


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Αναζητήσεις
μελοντικα μοντελα ποδηλατων
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AutoBlog