Στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η σεζόν της F1 το 2016;

Γνωρίζουμε ότι η Αυστραλία έχει κερδίσει νέο συμβόλαιο με τη Formula 1, στο οποίο υπάρχει ο σημαντικός όρος ώστε το Αυστραλιανό Grand Prix να είναι εναρκτήριο κάθε σεζόν. Παραδοσιακά, μία σεζόν ξεκινά στα μέσα Μαρτίου (ο πρώτος φετινός αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου), ωστόσο ίσως τα πράγματα αλλάξουν το 2016 κι ενδέχεται να έχουμε την πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

Πώς προκύπτει αυτό; Έχει ανακοινώσει κάτι η FIA; Όχι βέβαια, διότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάποιο

προσωρινό πρόγραμμα. Όμως, ο Andrew Westacott τονίζει πως το επόμενο Grand Prix στην Αυστραλία θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό ίσως να σχετίζεται με την αλλαγή ώρας την Κυριακή, 3 Απριλίου, στην Αυστραλία, όπου τα ρολόγια θα γυρίσουν μία ώρα πίσω. Ας δούμε τι λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Australian Grand Prix Corporation.

Είναι φανταστικό το γεγονός ότι η Μελβούρνη θα φιλοξενήσει και πάλι τον πρώτο αγώνα της Formula . Τα τελευταία 20 χρόνια, η Μελβούρνη ήταν συνώνυμο με την πρεμιέρα της σεζόν στη Formula 1 και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ξανά όλες τις ομάδες και τους οδηγούς στην σπουδαία μας πόλη το 2016.

Θα έχουμε πιο νωρίς εκκίνηση του αγώνα, και οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν την ίδια εξαιρετική δράση εκτός κι εκτός πίστας, κατά τη διάρκεια των 4 ημερών.

Τα λόγια του Westacott έχουν μεγάλη βαρύτητα, όμως καλό είναι να κάνουμε υπομονή για να θεωρήσουμε ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει σίγουρα στις 3 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα