Στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του Bloodhound SSC

Μετά από 5 περίπου χρόνια renderings, μη-λειτουργικών show cars και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, το όχημα που έχει βάλει ως στόχο το ρεκόρ ταχύτητας στο έδαφος, το πολυσυζητημένο Bloodhound SSC θα αποκαλυφθεί στο κοινό.

Τα τελευταία χρόνια, είχαμε πλαστικά μοντέλα, CGI και τον περασμένο Δεκέμβριο, είχαμε κάτι σαν ένα Airfix Kit όλων των κομματιών που είχαμε, αλλά αυτό, θα είναι ένα κατά 98% ολοκληρωμένο όχημα.

Δήλωσε ο αρχιμηχανικός του Bloodhound, Mark Champman,

ο οποίος συμπλήρωσε ότι έπειτα από την παρουσίαση του μοντέλου, περιμένουν μερικά εξαρτήματα ακόμα και είναι έτοιμοι για δοκιμές.

Είναι λιγότερο γυαλιστερό και λιγότερο ομαλό από τα show cars αλλά θα μπορείτε να δείτε τα κενά ανάμεσα στα panels, τις ατέλειες και τον χαρακτήρα του.

Είπε. Ο Chapman συμπλήρωσε ότι το πραγματικό όχημα θα φαίνεται μεγαλύτερο απ’ ότι τα show cars και αυτό οφείλεται στο κεντρικό πτερύγιο που έχει αναλάβει την σταθερότητα του Bloodhound σε υψηλές ταχύτητες. Το πραγματικό πτερύγιο δεν χωρούσε στις εκθέσεις που πήγε το Bloodhound ή στο τρέιλερ μετακίνησης, οπότε η ομάδα χρησιμοποιούσε ένα μικρότερο. Το –σχεδόν- ολοκληρωμένο μοντέλο, θα έχει και τα κανονικά χρώματα, τα αυτοκόλλητα και τα ονόματα όλων των χορηγών, όπως είχε υποσχεθεί η ομάδα.

Να θυμίσουμε πως αν όλα πάνε καλά στο δοκιμαστικό πέρασμα το 2016, η ομάδα θα επιστρέψει το 2017 για να “γράψει” τα 1.600 km/h που μας έχει υποσχεθεί. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον σύνδεσμο και να δεις όλα τα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει σχετικά με το Bloodhound.

Keywords
Τυχαία Θέματα