Σέβομαι τον μαχητή Alonso, λέει ο Vettel

Το φετινό πρωτάθλημα τελείωσε, και ο Sebastian Vettel διατήρησε τη θέση του στον θρόνο τού Πρωταθλητή, αφού κατάφερε να τερματίσει για 3 βαθμούς μπροστά από τον Fernando Alonso. Ο Γερμανός, όμως, ξέρει ότι ο Ισπανός είναι ένας οδηγός που ποτέ δε σταματάει να μάχεται, και ακριβώς κι’ αυτό τον σέβεται, λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους της Formula 1, κάτι που το ξέρουμε όλοι.

Τον σέβομαι

σαν οδηγό, για το γεγονός ότι μάχεται και είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχουμε στη Formula 1. Αλλά, προφανώς, κοιτάζεις τον εαυτό σου, κι εμείς παλεύουμε, επίσης. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία ποιος πάλεψε περισσότερο ή πιο σκληρά· αυτό δεν έχει σημασία, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη περίοδο, με πολλούς αγώνες, και, στο τέλος, αυτός που κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει και τον πρωτάθλημα. Φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εγώ κι όχι αυτός.

Όταν οι άλλοι προσπαθούν να μας κερδίσουν χρησιμοποιώντας τα πάντα, δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνεις· δεν προσπαθείς να γίνεις κάτι που δεν είσαι, διότι νομίζω ότι αυτό σού αποσπά την προσοχή και σε αποδυναμώνει.

Ο νεότερος τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ιστορία της Formula 1 υπογράμμισε, επίσης, ότι αυτός και η ομάδα του κατάφερα να διαχειριστούν την πίεση που υπήρχε στην ομάδα, ειδικά όταν δεν είχαν το ταχύτερο μονοθέσιο, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα