M.Whitmarsh: “Είμαι απογοητεύμενος με τη φυγή του Hamilton!”

O Lewis Hamilton φεύγει κι ο Martin Whitmarsh έχει πέσει σε βαθύ προβληματισμό! Είναι πλέον γνωστό (σε όλους) ότι υπάρχει θλίψη και κατήφεια στο Woking γι’αυτή την αποχώρηση κι ο Martin Whitmarsh φροντίζει να το επιβεβαιώνει συνεχώς. Ας δούμε, τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Βρετανικής ομάδας.

Είμαι πολύ λυπημένος γι’αυτό, τον γνωρίζω για περισσότερα από 15 χρόνια! Και τον έχω δει μέσα από ορισμένες μεγάλες, μεγάλες στιγμές! Είναι

ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα μεγάλο κεφάλαιο για κάθε ομάδα, άρα είμαι απογοητεύμενος που πρόκειται να φύγει. Είναι συγκινητικό αλλά είμαστε σκληρή ομάδα και πρέπει ν’ανέβουμε!

Και πρόσθεσε:

Έχουμε τα φόντα για ένα καλό αυτοκίνητο του χρόνου και θα πάμε εκεί έξω να κάνουμε το καλύτερο.

Ερωτηθείς, ο Martin Whitmarsh τόνισε ότι η McLaren έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Lewis και επισημάνε ότι η προσφορά που του έκαναν ήταν η καλύτερη (τηρουμένων των αναλογιών)! Επίσης, πρόσθεσε ότι ο Hamilton θα είναι αντίπαλος την επόμενη χρονιά έτσι θα κάνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν. Αδιαπραγμάτευτα, η κατάσταση είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σίγουρα ο Whitmarsh δεν έχει ακόμη κατανοήσει τη μεγάλη αλλαγή της επόμενης χρονιάς. Είναι κατανοητό ότι ήθελε τον Lewis Hamilton κι εμφανίζεται απόλυτα δυσαρεστημένος και ταυτόχρονα απογοητευμένος που έχασε τον Βρετανό. Η επόμενη χρονιά αναμένεται συναρπαστική και η κόντρα HamiltonMcLaren ακόμη πιο εντυπωσιακή!


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα