Ποτέ δεν απειλήθηκε η θέση μου, επισημαίνει ο Brawn

Εδώ και καιρό διαβάζουμε πολλές φήμες που θέλουν τον Πρόεδρο της Mercedes AMG, Ross Brawn, ν’ αποχωρεί από τη γερμανική ομάδα, με τις φήμες αυτές να γίνονται ακόμα πιο έντονες ύστερα από το σκάνδαλο με τις ιδιωτικές δοκιμές, με το Διεθνές Δικαστήριο να επιπλήττει τη Mercedes και να της επιβάλει αποκλεισμό από τις δοκιμές νέων οδηγών στις 17-19 Ιουλίου.

Έχει αρκετές φορές διάψευση των φημών

αυτών, με τον Brawn να ξεκαθαρίζει τώρα ότι ποτέ δεν υπήρχε θέμα παραμονής του στην ομάδα, συνεπώς δεν ήταν κάτι που συζητήθηκε πριν από το δικαστήριο.

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν το έχουμε συζητήσει, επομένως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αν το αποτέλεσμα του δικαστηρίου ήταν διαφορετικό, και είμαι υπάλληλος και μέλος μιας ομάδας, έτσι τα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν.

Αλλά, το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν πολύ υποστηρικτικό σ’ αυτό το θέμα. Γι’ αυτούς, είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει θέμα καλής πίστης πίσω και ήταν πολύ υποστηρικτικοί και ενημερώνονταν για ό,τι έχει συμβεί. Δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερη υποστήριξη απ’ αυτούς.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η ποινή τού δικαστηρίου στους Γερμανούς ήταν πολύ ελαφριά -και με το δίκιο τους-, αλλά ο 59χρονος απαντά, λέγοντας πως ο αποκλεισμός από τις δοκιμές νέων οδηγών είναι αρκετά σημαντικός.

Νομίζω ότι το τεστ νέων οδηγών είναι μία ποινή, και δεν είναι σωστό να λέγεται ότι δεν είναι σημαντικό. Είχαμε ένα αρκετά ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για τους νέους οδηγούς, έτσι θα είναι πλήγμα για την ομάδα, και τα πράγματα που ελπίζαμε να δοκιμάσουμε ή να εξελίξουμε με τους νέους οδηγούς θα χαθούν.

[Πηγή: Sky Sports F1]

Keywords
Τυχαία Θέματα