Περισσότερες φωτογραφίες από το 6-τροχο Rinspeed Dock+Go Mobility Concept [w/videos]

H ελβετική Rinspeed έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες αλλά και τέσσερα video από το “Dock+Go” mobility concept το οποίο θα το παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό Smart ForTwo το οποίο κύριο γνώρισμα του είναι ότι υπάρχει ένα κινούμενο πίσω μέρος το οποίο μεγαλώνει τον διαθέσιμο χώρο και κάνει το Smart

Fortwo, περισσότερο πρακτικό, ενώ φορά και έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος προσθέτει μεγαλύτερη αυτονομία στο πρωτότυπο. Το Smart και το “trailer” συνδέονται με έναν περιστρεφόμενο άξονα με τους τροχούς να λειτουργούν και ως φορτιστές τις μπαταρίας, έτσι ώστε να φορτίζει τις μπαταρίες ενώ κινείται.

Το “trailer” μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του του πελάτη. Η Rinspeed δίνει διάφορα παραδείγματα όπως πως θα μπορούσε να είναι μια έκδοση για μια πιτσαρία, μια έκδοση του από την Harman γεμάτη με ηχεία κτλ., καθώς και μια έκδοση για το ski. Περισσότερες λεπτομέρειες και τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις στο αναλυτικό δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα