Παγκόσμιο το επόμενο Ford Mustang

Η Ford εργάζεται πάνω στη νέα γενιά του Mustang, το οποίο και αυτό θα πωλείται παγκοσμίως, σε όλες τις αγορές του κόσμου, ακόμη σε αυτές της Αυστραλίας, Αγγλίας και Ιαπωνίας, και έτσι θα βγαίνει και με το τιμόνι στα δεξιά. Ο Barb Samardzich επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης της Ford Ευρώπης, μιλώντας στο Γερμανικό AMS, δήλωσε ότι το επόμενο Mustang

έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληρεί τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια των πεζών, παρότι το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει ακόμη επίσημα το πράσινο φως ώστε να πωλείται στην Γηραιά Ήπειρο.

Από την άλλη, το Popular Hot Rodding, αναφέρει ότι το αυτοκίνητο διαθέτει μια νέα ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, νέα λιγότερο ρετρό εξωτερική σχεδίαση και ίσως αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.

Παλαιότερα είχαμε μάθει ότι θα διαθέτει Ecoboost κινητήρες και αναμένεται να παρουσιαστεί στο 2014 ως μοντέλο του 2015, θέλοντας να γιορτάσουν τα 50στα γενέθλια του και θα είναι ελαφρύτερο και μικρότερο από το τωρινό μοντέλο. Το εσωτερικό του θα αναβαθμιστεί σημαντικά χρησιμοποιώντας καλύτερης ποιότητας υλικά και περισσότερα gadget.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα