Αντιπρόσωπος αρνήθηκε να πουλήσει μια Chevrolet Corvette σε άνδρα με καρκίνο του προσώπου

Και μετά σου λέει ότι ρατσισμός υπάρχει μόνο ανάμεσα στο χρώμα του δέρματος μεταξύ των ανθρώπων. Ένας Αμερικάνος που του είχε διαγνωστεί καρκίνος του προσώπου και οι γιατροί έχουνε προχωρήσει στην αφαίρεση του κάτω μέρος του σαγονιού, θέλησε να αγοράσει μια Chevrolet Corvette αλλά ο πωλητής αρνήθηκε να του πουλήσει το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας δεν έχει οικογένεια και θέλησε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο πηγαίνοντας να αγοράσει με μετρητά μια Corvette. Μπαίνοντας στην αντιπροσωπεία, ζήτησε να μιλήσει με τον διευθυντή πωλήσεων ώστε να αγοράσει την Corvette

αλλά οι υπάλληλοι βλέποντας το πρόσωπο του αλλά και το πως ήταν ντυμένος, του ζήτησαν να φύγει αμέσως από την αντιπροσωπεία. Ο άνδρας σοκαρίστηκε τόσο που δεν έκανε την παραμικρή “σκηνή” μέσα στην αντιπροσωπεία, έφυγε σαν κύριος και πλέον του έχει φύγει η ιδέα αγοράς της Corvette, ώστε να απολαύσει όσο μπορεί τους τελευταίους μήνες ζωής που του απομένουν.  Τελικά πέθανε μερικές εβδομάδες αργότερα, μη αποκτώντας ποτέ μια Corvette, που τόσο ήθελε από μικρός.

Μια λυπηρή ιστορία για να την διαβάζεις το Πάσχα, αλλά πρέπει να γίνει γνωστό ποια αντιπροσωπεία ήταν που έκανε το παραπάνω ώστε να δεχτεί την κρητική που της αρμόζει.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα